Sådan linkes til en bestemt del af en webside og deles

Når du klikker på en URL, åbner browseren den i en ny fane og fører dig til toppen af ​​websiden. Men hvad nu hvis du vil gå til en bestemt del af en webside. Ligesom barndomsindgangen Steve Jobs på Wikipedia eller et bestemt Facebook-indlæg eller et spørgsmål om Stack Exchange. På denne måde behøver dit publikum ikke at spilde tid på at navigere på webstedet.

1. Native metode

Sig, at du skriver en artikel, hvor du linker til et specifikt svar fra StackOverflow. I modsætning til Reddit er der ingen permalink i StackOverflow, så du bliver nødt til at redigere HTML-koden manuelt. Heldigvis har de fleste browsere evnen til atUndersøg elementer.

Gå blot til det svar, du vil linke til, og højreklik på området i nærheden af ​​det. Vælg menuen Højreklik på menuen Højreklik.

Sådan linkes til en bestemt del af en webside og deles

Det viser dig HTML-kode, kig efter et ID-tag eller Valgmulighed. Når du finder det, kopier det på dit udklipsholder.

Sådan linkes til en bestemt del af en webside og deles

Tag derefter webadressens webadresse og tilføj#ID i slutningen af ​​det.

For eksempel, hvis URL-adressen til siden er -

http://stackoverflow.com/questions/214741/what-is-a-stackoverflowerror

og dets id er “29279234“, Så bliver URL-adressen til -

http://stackoverflow.com/questions/214741/what-is-a-stackoverflowerror#29279234

Og det er det, når nogen klikker på dette link, det fører dem direkte til den specifikke del af websiden.

2. Chrome-udvidelse

I den nylige chrome-opdatering fremhæver Google-søgning nu den søgte tekst på websiderne for at gøre det lettere for læseren. Derfor lancerede Google web-udviklere for at gøre det lettere at linke til en bestemt tekst på en websideLink til Chrome Chrome-udvidelse til tekstfragment.

Når du har installeret udvidelsen, kan du oprette links til en bestemt del af websiden. Vælg en del af teksten på websiden,Højreklik og klik på"Kopiér link til valgt tekst". Det genererer et link og kopierer det automatisk på udklipsholderen.

Download link til tekstfragment

Når du klikker på en URL, åbnes den i en ny fane, og du ser toppen af ​​websiden. Ret? Men hvad nu hvis du vil gå til en bestemt del af en webside!

Udvidelsen er ret ny og har et par fejl. Hvis din valgte del af teksten indeholder et hyperlink eller et billede, dybest set ikke-tekstelement, genererer det en fejl, der siger: "Kunne ikke oprette et unikt link, skal du vælge en længere ordsekvens". Fejlmeddelelsen er helt forkert. Problemet er, at udvidelsen mislykkes, når du har et hyperlink eller ikke-tekstelementer i den valgte tekst.

3. Facebook, Twitter og sociale medier

For at linke til et bestemt indlæg på populære sider som Facebook, Twitter eller endda Stack Exchange osv., se efter postens tidsstempler. Når du finder det, højreklik på den og kopier dens URL. Hvis du nu indsætter webadressen i en ny fane, ser du kun det pågældende indlæg. Dette fungerer for de fleste websteder, der bruger tidsstempler.

link, tekst, specifik, facebook, klik, like, post, højre, vil, fragment, tweb, ønsker, udveksling, copyt, turl

4. Wikipedia

Hvis du linker ofte til wiki-side, har Wikipedia en indfødt mulighed. Naviger til sektionen Indhold på wiki-siden, og du finder allerede oprettede jumpoints. Du kan nemt linke sektionen ved at kopiere linkene til springpunktet i indholdssektionen.

Sådan linkes til en bestemt del af en webside og deles

Afsluttende ord

Jeg bruger for det meste udvidelsen "Link til tekstfragment". For sociale mediesider som Facebook, Twitter og endda Wikipedia fungerer den oprindelige metode ganske godt. For flere spørgsmål eller forespørgsler, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor.

Se Også