Sådan ser du Black Panther på Netflix lige nu

I går sendte ABC Black Panther annoncefrit for at ære føringen Chadwick Boseman; men hvis du gik glip af det, kan du stadig se Black Panther på Netflix. Selvfølgelig er der en fangst. På grund af geografiske begrænsninger er den ikke tilgængelig i alle lande. Heldigvis, hvis du har en anstændig VPN, kan du se Black Panther på Netflix lige nu. Lad mig vise dig hvordan.

Se Black Panther på Netflix

På grund af licensaftaler og andre begrænsninger har Netflix ikke rettighederne til Black Panther i alle lande. Men filmen er officielt tilgængelig i Netflix Sydkoreas katalog, så vi kan simpelthen oprette forbindelse til en VPN-server i Sydkorea for at nyde filmen. Selvom husk, fungerer ikke alle VPN på Netflix. Imidlertid skal det meste af den velrenommerede betalte VPN, der lover at fjerne blokering af Netflix, fungere. De VPN'er, der fungerer, inkluderer Express VPN, Nord VPN og Surfshark VPN. I dette tilfælde brugte jeg Surfshark VPN.

For at finde ud af, om en film eller et tv-show er tilgængeligt i din region, kan du tage hjælp fra Unogs. Det er en online søgbar database, der fortæller dig, om titlen er tilgængelig på Netflix, og hvilket land der i øjeblikket har den. Indtast blot navnet på en film, så vises listen over lande, hvor filmen kan streames på Netflix.

Sådan ser du Black Panther på Netflix lige nu

Jeg vil vise dig trinene til at se det på computeren, men du kan følge de samme trin for at se filmen på din Android- og iOS-smartphone også. Næsten meget alle VPN har klienter til hver platform. Start VPN-appen, og kig efter en sydkoreansk server. Klik på knappen Opret forbindelse og vent på, at VPN'en opretter en forbindelse. Når forbindelsen er oprettet, kan du gå videre og minimere VPN-appen.

Sådan ser du Black Panther på Netflix lige nu

Gå nu videre og åbn Netflix i en ny fane. Du vil se, at Black Panther stadig ikke vises i søgningen. Tilsyneladende skjuler Netflix søgeresultater for hver bruger, som den har mistanke om, bruger VPN. For at omgå det kan du enten klikke på dette link for direkte at åbne filmen på Netflix eller søge “Black Panther Netflix”På Google, og klik på det første søgeresultat. Det fungerer også på smartphones browser.

På grund af geografiske begrænsninger er Black Panther ikke tilgængelig på Netlflix. Heldigvis, hvis du har en anstændig VPN, kan du se Black Panther på Netflix lige nu.

Det er det, du vil se siden på Netflix og klik på knappen Afspil for at se filmen.

sort, se, pantnetflix, netflix, klik, søg, chadwick, værker, netflixnd, åben, tfilm

The Black Panther i al sin pragt. Selvom den indledende hastighed var langsom, fangede den hurtigt op til båndbredden.

Sådan ser du Black Panther på Netflix lige nu

Afsluttende ord

Dette var en hurtig måde at se Black Panther på Netflix på. Dette er dog ikke den eneste film, du skal passe på, jeg vil anbefale, at du også giver 42, 21 Bridges, Get on Up osv. Et forsøg, der viser en fin forestilling af Chadwick Boseman. Du kan også se det på Disney Plus hvis du har et abonnement på det. Hvis du har en mindre kendt film, som jeg skal tjekke ud, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor.

Læs også:Hvilken Netflix-plan er bedre for dig og hvorfor i 2020

Se Også