Sådan læses, lytter eller slettes e-mails fra skrivebordet

Ville det ikke være godt, hvis du kan læse, lytte, arkivere eller slippe e-mails uden engang at åbne en Gmail-fane. Nå, hvis det er hvad du vil, så har du held i dag. Der er en kromudvidelse kaldet Checker Plus til Gmail, som nøjagtigt kan gøre det.

Sådan læses, lytter eller slettes e-mails fra skrivebordet

Checker Plus til Gmail konverterer din e-mail til pop-up på dit skrivebord, så der er ingen grund til at tjekke din Gmail ofte for at finde ud af, om din forventede e-mail er ankommet eller ej.

Efter installation af udvidelsen registrerer den automatisk din Gmail-konto (du er logget ind). Selvom du har flere Gmail-konti, kan den også håndtere dem. Selv hårdt er det en gratis udvidelse, jeg var ret overrasket over at se nej. af tilpasningsmuligheden. Du kan tilpasse næsten alt som layout, meddelelsesindstillinger, stemmefortælling osv.

Sådan læses, lytter eller slettes e-mails fra skrivebordet

Ud af mange andre lignende Gmail-læserapplikationer, hvad der gør denne udvidelse unik, er dens evne til at læs din e-mail op tekst-til-stemme-funktionalitet (men hvis dine e-mails er private, vil du gerne tænke på denne funktion). Det giver dig også en mulighed for at aktivere stemmekommentarer for at komponere e-mails, men da det er i Beta-fase, er der ikke meget håb fra dette.

Download Checker Plus til Gmail

Se Også