Remap Google Assistant Gesture for hemmeligt at åbne enhver app

Android 10 lader dig åbne Google Assistent ved at stryge fra den nederste kant til midten af ​​skærmen. Men hvis du ikke bruger Google Assistent ganske ofte, ligger gestusen derude spildt. Så her er en open source-app kaldet "App Launcher Assistant", der giver dig mulighed for at omlægge gestus for at åbne enhver Android-app. Så lad os se på opsætningen, ulemperne og løsningen.

Remap Google Assistant Gesture for hemmeligt at åbne enhver app

App Launcher Assistant-appen udfører et smart trick. Det registrerer sig selv som en stemmeassistent-app. Så på denne måde, når du påberåber dig en gest for at åbne Google Assistent, udløses App Launcher Assistant igen. Launcher Assistant sender derefter kontrollen til din brugerdefinerede valgte app, og den åbnes. Dette er bare et software-niveau remapping og fungerer fejlfrit på enhver Android-enhed. Hvis du har en Samsung eller en Pixel-enhed, kan du stadig bruge Bixby og Google Assistant via Bixby-knappen eller Google Pixel Active Edge.

For at App Launcher Assistant skal fungere, er vi nødt til at indstille den som standardhjælp-appen inden for Android-systemindstillinger. Sådan gør du det.

Opsætning

Installer først appen "App Launcher Assistant" fra Google Play Butik. Åbn appen, og den vil bede dig om at ændre standardassistentappen i Indstillinger. For at gøre det skal du trykke på “ÅBNE INDSTILLINGER“.

Download App Launcher Assistant

Remap Google Assistant Gesture for hemmeligt at åbne enhver app

På siden Enhedshjælp skal du trykke på “App til enhedsassistance" mulighed. Tryk derefter på App Launcher Assistant for at indstille det som standardhjælp-appen i stedet for Google Assistent.

Remap Google Assistant Gesture for hemmeligt at åbne enhver app

Når det er gjort, skal vi vælge den app, vi vil starte i stedet for Google Assistant. For at gøre det skal du gå over til App Launcher Assistant og trykke på din yndlingsapp fra listen. For eksempel vil jeg starte "Microsoft To-Do" i stedet for Google Assistant, derfor vælger jeg det.

Denne app giver dig mulighed for at kortlægge Android 10s Google Assistent-gestus for i hemmelighed at starte en brugerdefineret app efter eget valg.

Så nu, når jeg påberåber mig Google Assistent-gestus, har jeg den Microsoft at gøre app lancering. Her er en før og efter af den samme gest.

googlessistant, open, tgooglessistant, launcherssistant, gestus, lets, edge, remap, tgesture, launcherssistantpp, launcherssistants, case, will, pixelctive, need

Læs:Sådan slettes stemmeoptagelser fra Google Assistent, Alexa og Siri?

Ok Google fungerer ikke

Nu, efter at du har indstillet "Launcher Assistant" som standardhjælp-appen, er der et problem, du vil stå over for - "Ok Google fungerer ikke". Så der er ingen måde at aktivere assistenten medmindre du har en Bixby-knap eller Google Pixel Active Edge. Hvis du aldrig bruger Google Assistent, er det fint.

Men hvis du sjældent bruger det under kørsel eller løb, er der ingen løsning for at aktivere Google Assistent. Her er dog en lille løsning. Hvis du bruger Google Assistant-aktiverede øretelefoner eller hovedtelefoner, kan du stadig trykke på tasten og bruge Google Assistant. For eksempel bruger jeg Oppo Enco M31 halsbånd, der lader mig udløse Google Assistant, når jeg trykker på tænd / sluk-knappen 3 gange. Så selv efter at have genoptaget Google Assistent-gesten, kan jeg stadig få adgang til Google Assistant via øretelefonerne.

Læs også:Føj Google Assistent-genveje til startskærmen med denne app

Se Også