Sådan bruges din telefon som tegneplade til pc

Hvis du er interesseret i at tegne eller male, kan du blive fristet til at få den Wacom-tegneblok. Men før du betaler $ 99, kan du endda bruge din Android-enhed som tegneblok. Alt hvad du behøver er en billig stylus og en tredjepartsapp til at spejle din Windows-pc til Android-enheden. Sådan gør du det.

Brug din telefon som tegneplade til pc

I dette tilfælde bruger vi Chrome Remote Desktop-appen fra Google, en populær TeamViewer-alternativ. Det giver dig mulighed for at administrere og kontrollere dit hjem eller din arbejdscomputer fra en fjernenhed. I vores tilfælde bruger vi det til at få adgang til vores Windows-pc fra Android-smartphone. Alt hvad du skal gøre er at installere Chrome Remote Desktop-appen på begge enheder og foretage et par ændringer i indstillingerne. Lad os begynde.

Trin 1: Gå over til Chrome Remote Desktop-webappen. Da vi ønsker at få fjernadgang til vores pc, skal du klikke på “Fjernstøtte” knappen øverst til højre.

Sådan bruges din telefon som tegneplade til pc

Trin 2: Log ind på din webbrowser.

Hvis du ikke har logget ind på din webbrowser, beder webappen dig om at logge ind på din Gmail-konto. Hvis du allerede er logget ind, springes dette trin over.

Sådan bruges din telefon som tegneplade til pc

Trin 3: Download Chrome Remote Desktop Host på din pc.

Klik derefter på fanen "Ekstern support" øverst på siden. Klik på fanen Ekstern support “Accepter og installer” knappen under "Få hjælp" afsnit. Dette downloader appen "Chrome Remote Desktop" til din pc.

Installation af Chrome Remote Desktop-appen er obligatorisk for at styre din Windows-pc eksternt.

Mens du måske er fristet til at købe en tegneblok, men du ved, at din Android-telefon også kan fungere som tegneplade til pc. Sådan gør du.

Trin 4: Installer Chrome Remote Desktop Host-appen på din pc

Chrome Remote Desktop Host-appen er et MSI-installationsprogram, og du kan bare dobbeltklikke på det for at installere det. Når appen er installeret, skal du glemme den. Vi har ikke brug for denne app til yderligere proces.

trin, tchroremote, desktop, klik, tegning, enheder, pcndroid, vil, desktoppp, lets, control, make, tremote, support, tdevice

Trin 5: Slå fjernadgang til i Chrome Remote Desktop-webappen.

Gå tilbage til Chrome Remote Desktop-webappen. Du lander på siden "Fjernadgang". Klik derefter på "TÆNDE FOR" knappen under “Denne enhed”.

Sådan bruges din telefon som tegneplade til pc

Trin 6: Opsæt skrivebordets navn og pinkode

Vi er nødt til at oprette et navn til vores computer. Du kan have et hvilket som helst navn efter din bekvemmelighed eller forlade standardnavnet og klikke på Næste. Nu skal vi indtaste en 6-cifret PIN-kode, der kræves, når vi logger ind på enheden. Endelig skal du klikke på “START” -knappen for at starte hostingforbindelsen.

Husk den 6-cifrede PIN-kode, da du har brug for dette, når du opretter forbindelse til din bærbare computer.

Sådan bruges din telefon som tegneplade til pc

Trin 7: Installer Chrome Remote Desktop Android-appen på din Android.

For at styre din Windows-pc fra Android-enheden har vi brug for den samme Chrome Remote Desktop-app på vores Android-telefon.

Download Chrome Remote Desktop

Mens du måske er fristet til at købe en tegneblok, men du ved, at din Android-telefon også kan fungere som en tegneblok til pc. Sådan gør du.

Trin 8: Opret forbindelse til pc

Hvis du ikke kan se dit skrivebord, skal du sørge for at være logget ind via den samme Google-konto på begge enheder.

Dit pc-navn vises i Chrome Remote Desktop Android-appen. I mit tilfælde er mit skrivebordsnavn “DESKTOP-D5355SM”, og det vises i Android-appen. For at oprette forbindelse til enheden skal du trykke på enhedens navn. Du får et pop op-vindue, der beder om en PIN-kode, som vi har konfigureret i trin 6.

Denne forbindelse kræver, at du har en aktiv internetforbindelse. For at få den bedste oplevelse og minimale ventetid anbefales det, at begge enheder har samme Wi-Fi-netværk.

trin, tchroremote, desktop, klik, tegning, enheder, pcndroid, vil, desktoppp, lets, control, make, tremote, support, tdevice

Trin 9: Start malingen

Når din Android-enhed er tilsluttet pc'en, skal du skifte til liggende tilstand for at få en bedre oplevelse. Sørg for, at din visning er korrekt justeret og zoomet ud. Hvis du zoomer ind, følger udsigten konstant dine blyantstreg, og det er ubelejligt.

Jeg brugte det både på Photoshop, Photopea og MS Paint. Latenstiden var minimal, og jeg kunne overvåge skitsen på mit skrivebord.

Sådan bruges din telefon som tegneplade til pc

Alternativer

Et godt alternativ til Chrome Remote Desktop er VNC-afspilleren. Du kan oprette en VNC-server på din telefon og derefter oprette forbindelse via en VNC-fremviser på din Android-enhed. Det fungerer det samme som Chrome Remote-skrivebordet og giver dig mulighed for eksternt at oprette forbindelse til din Android-enhed. Et andet betalt alternativ er iDisplay. Det sætter dig tilbage omkring $ 14,99. Det fungerer dog også via USB og giver meget lavere ventetid sammenlignet med en trådløs mulighed.

Til sidst, når du har finpudset dine færdigheder, bliver du nødt til at få Wacom-computeren, men indtil da have det sjovt. For flere spørgsmål eller forespørgsler, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor.

Læs også:Bedste skitseapps til iOS og Android

Se Også