Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Der kan være tidspunkter, hvor vi vil ændre vores Google-konto på grund af forskellige årsager, hovedsagelig fordi vores mail-id kan se sjovt, forvirrende, pinligt eller endda bare for længe ud til at huske. Da vi ikke kan ændre Gmail-id'et, kan vi kun oprette en ny Google-konto, men de fleste data som kontakter, e-mails, fotos, filer fra din gamle konto overføres ikke, i det mindste ikke automatisk.

Ikke desto mindre er der en måde at migrere så mange kontodata som vi kan manuelt. En rimelig advarsel, det kan tage timer eller endda dage at downloade, afhængigt af størrelsen på dine data på kontoen. Den faktiske migrering af data vil dog kun tage et par timer. Der er også et par krav, du skal vide om, inden du starter.

Ting, du skal vide, før du overfører data

1. Der er ingen automatisk proces, der magisk overfører alle dine data. Du skal manuelt eksportere og importere data til hver Google-tjeneste.

2. Tredjepartsapps, som du er logget ind med Google-login, fungerer ikke. Du kan ændre det manuelt i appernes indstillinger.

3. Du kan kun overføre data som f.eks. Kontakter, mails, calander-begivenheder, drev-filer, fotos, bogmærker osv. Du kan dog ikke overføre data som f.eks. De YouTube-kanaler, du abonnerer på, opgaver, opbevar noter, afspilningslister osv.

4. De apps, film, musik, bøger osv., Som du har købt med Google Play-appen, overføres ikke inklusive Google Play-saldoen.

5. For din YouTube-kanal, Adsense, Analytics osv. Er der få løsninger, der giver dig mulighed for at overføre, vi kommer til det senere i denne artikel.

Overførsel af data fra en G Suite-konto til en anden

Først og fremmest, hvis du har en G Suite-konto, kan du overføre dataene til en ny G Suite-konto med en tretrins automatiseret proces. I tilfælde af at du ikke kender til G Suite, en lignende e-mail-adresse[email protected] er sandsynligvis en G Suite-adresse, hvorimod[email protected] er sandsynligvis en almindelig konto.

Hvis du bruger en almindelig konto, springer du ned til næste trin.

Overførsel af G Suite-kontodata sker med en tredjepartsapp kaldet Vault me, der er tilgængelig i enhver webbrowser. Hvis du er bekymret for at bruge en tredjepartsapp på dine e-mails, anbefaler jeg stærkt, at du tjekker deres side om fortrolighedspolitik, før du starter.

  • Opret en ny Google Suite-konto,
  • Åbn Vault mig i en webbrowser, log ind med dit gamle ID i afsnittet 'Skift fra' og med dit NYE ID i 'Skift til' sektionen,
  • Vælg hvilke data, du vil overføre, og start din kopi.

Kopieringsprocessen kan tage tid afhængigt af datastørrelsen. Denne proces fungerer på serveren, så du kan slukke for din computer og komme tilbage senere. Den kopierer også al din dataorganisation inklusive mapper og etiketter. Du får en e-mail på både gamle og nye mail-id'er, når processen er afsluttet.

Overførsel af data fra en Google-konto til en anden

Den tidligere metode fungerer kun for G Suite-brugerne. Desværre er der ingen automatiseret proces, hvis du har en normal Google-konto. Du bliver nødt til at gøre alt manuelt. Lad os komme til det.

Opret først din nye Google-konto. Tag dig tid og vælg det klogt, fordi du ved, at ændre Gmail-ID ofte ikke er en nem proces.

Åbn derefter din gamle Google-konto i en ny fane. Her skal vi downloade de data, der er knyttet til din Google-konto, dette er kendt som Google Takeout Archive, og du kan medtage alt i det. Log ind på din gamle Google-konto, gå til kontoindstillingerne>Data & personalisering> Download dine data i Afsnittet "Download eller slet". Alternativt kan du klikke på dette link for direkte at gå til den sidste side.

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Denne side viser alle data, der er knyttet til din gamle konto, lige fra automatisk udfyldning, placeringshistorik, indkøbsliste til dine kontakter.Kontroller alle data du vil overføre ogklik på knappen 'næste trin'.

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Vælg filtype 'Zip',vælg download-destinationen, ogklik på Opret eksport. Det kan endda tage dage, hvis du har mange data på Google.

google, tgoogle, googleccount, klik, fotos, indstillinger, filer, ny, ændring, kontakter, testamente, e-mails, tage, bogmærker, åben

Når eksporten er afsluttet,download og udpak zip-filen på din computer. Dette Google Takeout-arkiv har alle de data, du har brug for til problemfrit at migrere til en ny Google-konto. Når du har hentet zip'en, kan du finde mappen Google Takeout Archive som denne.

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Dernæst skal vi uploade disse data til den nye Google-konto. Men da Google ikke lader dig importere alle data på én gang, er du nødt til at importere dem til hver enkelt tjeneste.

Importer kontakter til ny Google-konto

Lad os starte med kontakter. Gå til Google Kontakter på din nye Google-konto, klik på import i venstre sidebjælke. Vælg'.Vcf' fili mappen Kontakter i Google Takeout-arkivet. Alle dine kontakter importeres til den nye konto. Let.

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Import af e-mails til den nye Gmail-konto

Teknisk set har Google Takeout Archive alle e-mails og kontaktoplysninger fra din gamle konto, men du bliver nødt til at bruge Thunderbird-tjenesten til at importere alle disse data. Jeg finder denne alternative metode lettere, da du simpelthen kan importere e-mails til din nye Gmail-konto fra selve Gmail-indstillingssiden.

For at importere e-mails på din nye Gmail-konto skal du åbne Gmail i en webbrowser og logge ind med din nye Google-konto. Klik på Indstillinger i øverste højre hjørne>Konti og import> Importer mails og kontakter. Det vil bede dig om at gå ind og logge ind på din gamle konto i pop op-vinduet. Når du har gjort det, synkroniserer det alle e-mails, kontakter osv. Til den nye Gmail-konto. Du modtager også e-mails på din gamle konto såvel som den nye konto i de næste 30 dage. Du kan selvfølgelig deaktivere denne mulighed i Indstillinger.

google, tgoogle, googleccount, klik, fotos, indstillinger, filer, ny, ændring, kontakter, testamente, e-mails, tage, bogmærker, åben

Import af kalenderbegivenheder og påmindelser

For at importere kalenderbegivenheder og påmindelser skal du gå til Google Kalender på din nye konto>Indstillinger i øverste højre hjørne>Import og eksport, og vælg kalenderfilen i Google Takeout-arkivet. Klik på knappen Importer, og alle dine begivenheder, påmindelser, fødselsdage, mål osv. Vises på den nye konto.

Relaterede:7 bedste tilføjelser til Google Kalender til bedre håndtering af tid (2020)

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Importerer Google Drev-filer

Filerne downloades som de er fra den gamleGoogle Drev-konto og bevar også hierarkiet. Dette gør import af de gamle Drive-kontodata til den nye konto ubesværet.

For at importere Drive-filer skal du logge ind på din Drive-konto, der er knyttet til den nye Google-konto.Klik på Ny i øverste venstre hjørne>Mappe uploadog vælg Drive-mappen i Google Takeout Archive. Alle dine gamle filer vil blive uploadet til din nye konto. Simpelt, ikke?

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Men hvis du har mange data på drevet, er det ikke en nem opgave at uploade dem. Det tager meget tid, data og din pc skal være tændt, indtil komplette data uploades. Alternativt kan du følge denne nemme proces.

Åbn Drev med din gamle Google-konto, og klik på "Ctrl + A" for at vælge alle filerne. Klik nu på delingsindstillingen øverst til højre. Indtast dit nye e-mail-id, og sørg for, at rollen er valgt som "Editor". Klik nu på send, og alle disse filer er tilgængelige for den nye konto. Åbn igen delingsmenuen igen, og vælg indstillingen "Opret ejer" i rullemenuen ved siden af ​​det tilføjede e-mail-id. Det er det, du har total kontrol over dine data fra den nye konto.

Import af fotos til Google Fotos

Når du kommer til det mindeværdige Google Fotos, skal du klikke på upload-knappen lige øverst på Google Fotos-startsiden. Vælg mappen Google Fotos i Google Takeout Archive, og vælg alle de fotos, der er vedlagt den pågældende mappe. Det kan tage meget tid at uploade afhængigt af antallet af fotos. Når det er gjort, ville du have migreret dine Google Fotos med succes til den nye konto.

Læs også:10 tip og tricks til Google Fotos (2020)

google, tgoogle, googleccount, klik, fotos, indstillinger, filer, ny, ændring, kontakter, testamente, e-mails, tage, bogmærker, åben

Import af bogmærker i Chrome-browseren

Dernæst Bogmærker til browsere. Jeg stoler på disse hele dagen, mens jeg gennemsøger. For at importere bogmærkerne til din nye konto skal du bare åbne din browser>klik på knappen Indstillinger i øverste højre hjørne> Bogmærker> Importer bogmærker og indstillinger. vælg Bogmærke-dokumentfilen i rullemenuen, og upload filen i Google Takeout Archive.

Google Takeout Archive downloader kun bogmærker fra Chrome-browseren. Så hvis du bruger en anden browser, ville dit bedste valg være at eksportere bogmærkerne manuelt og derefter importere det til din nuværende browser.

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Import af Googles autofyld-adgangskoder

Du kan også importere Autofyld-data fra browseren. Gå tilbrowserindstillinger> adgangskoder under afsnittet Autofyld og klik på import, og vælg filudfyldningen automatisk i Chrome-mappen i Google Takeout-arkivet. Hvis importfunktionen ikke er tilgængelig på siden Autofyld, skal du aktivere Flag-import-flag i Chrome-flag.

Ændring af din YouTube-kanal

Kommer til den vigtigste del, YouTube-kanalen. Hvis du ikke laver nogen videoer, er det ikke et problem, men hvis du har en YouTube-kanal tilknyttet din gamle konto, kan du overføre ejerskabet til den nye kanal.

Gå til den gamle Google-kontoYouTube Studio> Indstillinger> Tilladelser> klik på Inviter og inviter dit nye konto-id som administrator, og klik på Gem. Du modtager en e-mail på din nye konto, accepter invitationen, og du er nu leder af din kanal. Du kan sende videoer, invitere andre mennesker, fjerne og redigere ting osv., Men det eneste forbehold er, at du ikke kan slette kanalen ved hjælp af den nye konto. Til det bliver du stadig nødt til at bruge din gamle Google-konto. Du kan også ændre den tilknyttede AdSense-konto til din nye Google Adsense-konto.

Sådan overføres data fra en Google-konto til en anden?

Læs:7 bedste YouTube-udvidelser til skabere og kraftbrugere

Afslutter

Selvom dette er en lidt lang proces, er det den eneste mulighed, vi har. Det kan efterlade et par data som vores YouTube-abonnementer, gemme noter osv., Du får mange mest nyttige data som dine kontakter og filer. På nuværende tidspunkt er det indlysende, at Google ikke kan lide, at du eksporterer og importerer eller ændrer din e-mail-adresse direkte.

Se Også