Sådan ser du HBO NU (Game of Thrones) uden for USA

Vinteren er på vej.

HBO banede vejen til den gyldne æra med shows som Game of Thrones, The Wire, The Sopranos og for nylig Westworld. Men hvis du har forsøgt at få adgang til dem uden for USA, er du sandsynligvis blevet afbrudt med dette "HBO NU understøttes kun i USA og visse amerikanske territorier“. Men sørg ikke for, der er en nem måde at få HBO NU uden for USA.

Før vi begynder

Hvis du er som mig, vidste du sandsynligvis ikke forskellen på HBO GO og HBO NU. Begge tjenester får adgang til nyt indhold omkring samme tid, hvilket typisk er en time efter live-udsendelsen, og de er begge streamingtjenester som Netflix eller Hulu, som du kan streame fra enhver enhed, den eneste forskel er, HBO GO kommer gratis med dit kabelabonnement, mens HBO NU er en løn pr. måned typeaftale, der koster $ 15 pr. måned. I denne artikel vil vi se, hvordan du får HBO NU uden for USA.

Hvad er problemet?

For selv at få adgang til HBO NU uden for USA ville du først brug for en VPN, og selvom du har en VPN, har du stadig brug for en Amerikansk kreditkort for at tilmelde dig tjenesten. Medmindre du er nogen, der har boet i USA, hvordan i alverden, ville du endda få et amerikansk kreditkort?

Men der er et smukt trick for at få HBO nu uden for USA, alt hvad du behøver er en VP, en falsk amerikansk adresse og en gavekorttjeneste, der fungerer. Så lad os se, hvordan du får HBO Now uden for USA i 3 enkle trin.

Læs: Smart DNS v VPN: hvad er forskellen?

Se HBO NU Uden for USA

Trin et: Få en VPN

Den første ting, du skal bruge for at få adgang til HBO Nu uden for staterne, er en VPN. Der er masser af gratis og betalte VPN'er, du kan vælge. Og heldigvis, i modsætning til Netflix, hvorGratis VPN'er fungerer ikke længere, næsten hver VPN, vi forsøgte at arbejde for HBO NU.

Hvis du har brug for en gratis VPN, anbefaler vi Tunnel Bear. Det er sikkert og har en anstændig privatlivspolitik. Ulempen er dog, at du kun får 2 GB i den gratis version. Du kan også tjekke andet gratis VPN'er.

I dette tilfælde vil jeg anbefale at få en Smart DNS-proxy. Årsagen er, at det tilbyder både VPN og Smart DNS, hvilket betyder, at du konfigurerer smart DNS på din router og ser amerikanske tv-shows fra alle dine enheder. Så gå over til SmartDNSProxy, og opret en gratis prøvekonto. Det kostede bare $ 5 pr. Måned, men den gode nyhed er, at de har en 14-dages gratis prøveperiode, så hvis du beslutter dig for ikke at fortsætte, kan du annullere inden det. Det kræver heller ikke kreditkortoplysninger.

Når du har konfigureret det, tænd VPN og skift til USA.Sådan ser du HBO NU (Game of Thrones) uden for USA

Trin to: Køb et gavekort

Nu hvor du har en VPN, får du let adgang til HBO NU.

Dernæst skal vi købe et gavekort til HBO Nu, da det kun accepterer amerikanske kreditkort.

Så gå over til mygiftcardsupply.com (dig behøver ikke et amerikansk kreditkort eller Paypal at købe et gavekort til dem). Søg efter HBO gavekort. Nogle gange vises gavekortet ikke, når du foretager en manuel søgning gennem søgefeltet på hjemmesiden. I så fald kan du rulle ned for at få vist listen over tilgængelige gavekort og tilføje HBO Now-gavekort i din indkøbskurv.

Alternativt kan du også købe e-gavekort til Target eller BestBuy.Sådan ser du HBO NU (Game of Thrones) uden for USA

HBO koster nu $ 15 pr. Måned, men det mindste gavekort, som du kan købe, er for $ 25, dette skal vare cirka 50 dage eller 7 uger. Du kan få $ 25 for cirka $ 27 ($ 2 er MyGiftCardSupply-provisionen for at give dig den service), hvilket efter min mening er retfærdigt. Men de vidste at bumpe priserne, når en ny sæson af Game of Thrones eller Silicon Valley kommer, så sørg for at købe gavekortet få uger før sæsonens start.

Så tilføj det til din kurv og tjek ud med min Paypal. Du bliver nødt til at indtaste din Navn, e-mail og bekræft dit telefonnummer. HBO banede vejen til den gyldne æra med shows som Game of Thrones, The Wire og Westworld. Men hvis du har forsøgt at få adgang til dem uden for USA, er du sandsynligvis blevet afbrudt med denne HBO NU understøttes kun i USA. Men bekymre dig ikke, der er en nem måde at se HBO NU uden for USA.

Når du er færdig, får du scannet kopi af koden i din e-mail inden for et minut eller to. De leverer dig den scannede ryg af et fysisk kort via e-mail. Nogle gange, hvis deres system registrerer et fejlproblem i betalingen, skal du muligvis prøve fra en anden betalingsmetode.

gave, hbowside, kort, hbow, tunet, gratis, brug, smart, vpns, som, netflix, se, indtast, tjenester, kommer

Trin tre: Tilmeld dig HBO nu

Gå derefter over til HBO's indløsning af gavekort og indtast den 10 eller 12 cifrede kode bag på dit gavekort, indtast din Stat eller territorium og postnummer og vælg Blive ved. Du kan vælge en tilfældig tilstand og PIN-kode. jeg brugteCalifornien og PIN-koden 90210.

I det næste skærmbillede skal du udfylde din Navn, e-mail og adgangskode der kræves for at logge ind. Og det er det. Din HBO-konto er nu oprettet.Sådan ser du HBO NU (Game of Thrones) uden for USA

Log ind på din konto med den e-mail og adgangskode, du lige har angivet, og hent et show, du kan se.

Så sådan får du HBO nu uden for USA, selvom det ikke er den mest elegante løsning, fungerer det bestemt.

Sådan ser du HBO NU (Game of Thrones) uden for USA

Da du har betalt med $ 25 gavekort, skal din konto vare omkring 7 uger, og så bliver du nødt til at købe gavekort for at supplere din konto ved hjælp af den samme proces.

Læs også: Sådan ser du Netflix på tv - 5 måder

Desværre er HBO Now-appen regionblokeret på Android, iPhone, Apple TV osv. Vi forsøgte at sideloade den på Android med en VPN, men det fungerede ikke. Så fra nu af kan du kun se det, HBO-indhold i din computers browser.

Læs:Sådan ændres App Store-land på iOS 12/11

Se Også