Sådan spores produktpris til Amazon Mobile

Der er flere kromforlængelser der hjælper dig med at spore priser på Amazon. Den ene er Keepa. Men hvad nu hvis du blot gennemsøger et produkt på din telefon? Så før dit yndlingsprodukt er udsolgt, kan du her spore produktpriser og aktivere alarmer til Amazon mobile.

Læs Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Spor produktpris og aktiver advarsler til Amazon Mobile

For at spore priser på Amazon bruger vi den samme Chrome-udvidelse, men mobilappen Keepa. Appen har ikke kun en prisgraf, der viser dig prisstigning eller faldhistorik, men du kan også tilføje produkter til tracklisten. Her er de vigtigste funktioner, der kan være nyttige, når du søger efter produkter.

Funktioner

  • Prissporing
  • Push-meddelelser
  • Prishistorik statistik
  • Produktsøgning i appen

Først, download og installer appen fra Play Butik. Derefter åbn appen fra hovedmenuen.

Sådan spores produktpris til Amazon Mobile

Når du har åbnet appen, kan du enten logge ind eller gennemse produkter med det samme. Tryk på Søg i nederste venstre hjørne, og indtast produktets navn i den øverste søgefelt, hvis du ikke ønsker at logge ind.

Sådan spores produktpris til Amazon Mobile

Den anden mulighed er enten at logge ind eller oprette en ny konto. Desværre har du ikke mulighed for at bruge login med et enkelt tryk. Så klik på login og tryk på register. I det nye vindue skal du skrive et nyt brugernavn, e-mail-id, adgangskode og trykke på register.

Hvis du har haft øje med et produkt på Amazon. Sådan spores du produktpriser og aktiver advarsler til Amazon Mobile. Læs det nu!

Du kan finde alle appkontrolelementerne fra bunden af ​​startskærmen, såsom søgning, sporing og appindstillinger. For at starte en ny søgning skal du trykke på en søgning som du gjorde i det første trin og skrive produktets navn i søgevinduet.

Hvis du med en chance har produktets stregkode, kan du også scanne det indbygget.

spore, produkt, produkter, pris, søgning, tbottom, type, know, flere, enablelertsmazmobile, graf, browse, pushtifications, openpp, ttop

Når du først har valgt et produkt ved at trykke på det, kommer du til statistikskærmen. I oversigtsskærmen kan du finde flere produktdetaljer. For eksempel kan du se prisgrafen, Amazon-produktlink, vurdering, antal anmeldelser, produktbilleder osv. Ud over dette, hvis du vil vide forrige uges, måneder eller årlige detaljer, kan du trykke på kalenderikonet for at ændre grafen.

Hvis du kan lide produktet, og du ønsker at spore priserne for et potentielt køb, skal du stryge til højre i den øverste funktionslinje (med fanen Oversigt), og du får vist flere muligheder. Tryk på + bell-tegnet nederst på siden.

Sådan spores produktpris til Amazon Mobile

Dette bringer dig til siden med produkttype og værdi. Som du måske ved, varierer produkterne i type, nogle er Amazon-verificerede, nye produkter, gamle sælgere osv. I det første afsnit kan du filtrere produkter efter type. Det næste er at indstille den ønskede pris. Dette trin er afgørende, da du får besked, når produktet rører eller falder under denne pris. Når du er færdig, skal du trykke på tilføj den ønskede pris.

Sådan spores produktpris til Amazon Mobile

Du kan også tilføje individuelle alarmer for det samme produkt. For eksempel en advarsel om lysaftale og en anden for normale salgsdage ved at trykke på det samme klokke + ikon på samme side. Det er det, vent nu på, at prisen falder, og grib aftalen, mens den er varm.

Fra indstillingsruden kan du ændre land, grafområde, push-underretninger, sprog og meget mere

Appen er dog gratis at bruge til at bruge nogle premiumfunktioner som eBay, prisstigningsadgang, salgsrangering osv., Som kan låses op med et månedligt abonnement på $ 17.

Få Keepa Amazon Price Tracker

Hvis du har haft øje med et produkt på Amazon. Sådan spores du produktpriser og aktiver advarsler til Amazon Mobile. Læs det nu!

Afsluttende bemærkninger

Så nu ved du, hvordan du sporer produktpris og aktiverer alarmer for Amazon på mobil. Det er en fantastisk måde at spore typer af det samme produkt og flere produkter på Amazon. Vi på vores hjemmeside opdaterer også salgssiden med anbefalede produkter, så hold øje med det. Også hvis du er baseret i Indien, skal du tjekke den 3x gave, der finder sted.

Læs også Sådan downloades alle Instagram-fotos på én gang på Chrome og mobil

Se Også