Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Jeg indså for nylig, at jeg ikke har fulgt min daglige morgenrutine i flere måneder. Ser på avisen, søger efter vejrudsigten og lytter til mine yndlingssange, mens jeg nipper til varm kaffe. Jeg indrømmer, at det meste af det er væk nu, men jeg beder stadig tilfældigt Alexa om at spille mig sange lige om morgenen. Så jeg tænkte, hvorfor ikke bruge min Amazon Echo Dot til at udføre en række verdslige handlinger. For eksempel kan du læse vejrdetaljer, tænde lysene, afspille mine yndlingssange og meget mere. Jeg skabte min rutine, og det er så let, at du heller ikke skal spilde tid. Så her er hvordan man opretter en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App.

Læs Sådan slettes stemmeoptagelser fra Google Assistent, Alexa og Siri?

Sådan oprettes en daglig rutine på Echo Dot

Hvis du bruger Echo Dot, skal din enhed allerede være parret. Men hvis du bruger en ny enhed, skal du blot trykke og holde nede på punktetasten på din Echo Dot for at starte parringstilstand og følge instruktionerne på skærmen i Alexa-appen på din telefon. Når du er klar, Åbn Alexa-appen og Tryk på Hamburger-tegnet i øverste venstre hjørne.  Vælg Rutine i menuen og tryk på plustegnet + for at oprette en rutine.

Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Vælg Enter rutine navn og giv denne rutine et navn. For eksempel morgenrutine, wake up routing osv. Dette hjælper med at skelne mellem flere rutiner let. Tryk derefter på Næste.

Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Når vi fortsætter, opretter vi udløserkommandoer til Alexa, stort set ligesom IFTT (hvis dette så det). Tryk på den anden mulighed, når dette sker som viser dig fire triggerindstillinger, stemme, tidsplan, smart hjem, alarmer. Vælg Alarm, som du viser dig en besked 'Alarm er afvist'. Lige hit Næste fra øverste højre hjørne.

Har Amazon Echo Dot? Automatiser nu let din morgenrutine. Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Næste trin er at indstille det tidspunkt, hvor denne rutine skal være aktiv. Det faktum, at du kan indstille flere alarmer på forskellige punkter på en dag, og du ikke ønsker at udløse rutinen, når alle disse alarmer går. Nu Klik på et hvilket som helst tidspunkt for at indstille betingelser for udløseren. I dette vindue kan du indstille det til at spille alle dage i en uge eller efter dit valg. Vælg derefter det tidspunkt, mellem hvilken denne rutine vil være aktiv. For eksempel kan du indstille rutinen for alternative ugedage mellem 5 og 6 om morgenen. Når du er færdig, skal du slå næste gang igen.

Der er også en mulighed Undertryk for, som begrænser Alexa, før du kører rutinen igen. dette hjælper, hvis du vil indstille rutinen mere end en gang om dagen med forskellige tidsintervaller.

rutine, dagligt, morgen, eksempel, læse, vælge, ørred, ønsker, musik, stemme, tegn, ttop, hjørne, oprette, flere

Kommer til det sidste trin, tryk på Tilføj handling. Dette viser dig en liste over handlinger, du kan engagere dig med udløseren. Sich som du kan bede Alexa om at tale en tilpasset besked, tale dato og tid, afspille musik. læs nyhederne osv. For eksempel kan du trykke på Nyheder eller Vejr, så Så snart udløseren er aktiveret, læser den nyhederne og vejropdateringerne for dig.

Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Det, jeg bedst kan lide, er at du kan indstille flere handlinger. Foruden den afslappende morgenmusik, vi valgte i det foregående trin, kan vi tilføje nyhedsopdateringer, vejropdateringer, dato og tid osv. Du kan endda indstille din musik, som du kan spille i en bestemt periode og en platform efter eget valg (kun begrænsede muligheder tilgængelige). Der er desuden en mulighed for at trække disse handlinger og ændre kronologien for disse handlinger når som helst.

Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Endelig klik på Fra, hvor du kan indstil den enhed, du vil bruge til at tale al denne handling. Du kan enten vælge din telefon eller vælge en enhed, der i vores tilfælde er Echo Dot og klikke på Gem. Du er klar, du kan også bruge afspilningsknappen i rutinemenuen til at få vist dette på din enhed og kontrollere, om den fungerer korrekt.

Hent Amazon Alexa-app til (iOS | Android)

Har Amazon Echo Dot? Automatiser nu let din morgenrutine. Sådan oprettes en daglig rutine på Amazon Echo Dot med Alexa App

Afsluttende bemærkninger

Værsgo. Nu hver morgen, når alarmen går i stedet for at hoppe lige ud af sengen. Du kan vente på, at den omgivende musik skubber dig ud, og mens du gør det, kan du lytte til vejret og nyhedsopdateringer, så du ikke behøver at spilde tid på at søge efter opdateringer hverken på din telefon eller din computer. Desuden kan du oprette flere rutiner i løbet af dagen. Håber du nød at læse denne artikel, alt det bedste til i morgen formiddag!

Læs også Sådan oprettes TP-Link Smart Plug med Alexa

Se Også