Sådan stoppes Cloud Sync i Lightroom Desktop og mobil

Lightroom Mobile, er uden tvivl en af ​​de bedste mobiltelefonredaktører til både Android og iOS. Med alle de tunge redigeringsværktøjer og ting er skyens synkronisering den mest irriterende ting ved det. Det kører i baggrunden, sletter dine eksempler. Og når du åbner appen igen, har du ingen anelse om, hvor billederne gik. Jeg forstår, at hele Adobe Suite er bygget op ad Adobe cloud-oplevelsen. Men det ville have været bedre, hvis de havde givet mulighed for at stoppe sky-synkroniseringen. Så her er hvordan man stopper sky-synkronisering både på Lightroom desktop og mobil.

Sådan stoppes Cloud Sync i Lightroom Desktop

Det ville være bedre for dig at bruge den gamle Lightroom classic 2015, hvis du ikke vil have skyfunktionerne. Men hvis du bruger Lightroom 2019, er der en måde at stoppe sky-synkroniseringen inden i Creative Cloud-appen.

Åbn Adobe Creative Cloud-applikationen, skift til fanen Creative Cloud, og naviger til fanen "Filer".

Sådan stoppes Cloud Sync i Lightroom Desktop og mobil

Læs: 9 Lightroom Mobile Tips og tricks til at bruge det som en professionel

Under fanen "Filer" kan du slå Creative Cloud Sync fra ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet. Dette vil deaktivere sky-synkronisering, og filer slettes ikke lokalt.

Sådan stoppes Cloud Sync i Lightroom Desktop og mobil

Sådan stoppes Cloud Sync i Lightroom Mobile

Men desværre i Lightroom-mobilversionen er der ingen mulighed for at deaktivere sky-synkronisering. Men som altid er der en løsning, og du kan bruge en tredjepartsapp. Da intet redigeringsværktøj i Lightroom mobile er afhængigt af Internettet, kan vi sikkert blokere Internettet, så applikationen stopper sky-synkronisering.

For at blokere internettet for Lightroom-mobilappen kan du enten gøre det ved at deaktivere internettilladelsen via Setting eller ved at bruge en tredjepartsapp. Den senere er praktisk, når du vil have detaljerede kontroller over WiFi og mobildata.

Da Android ikke tillader brugere at begrænse internetadgang til en app, skal du bruge en firewall-app. Jeg foretrækker NetGuard - ingen root-firewall, men enhver firewall-app fungerer. Når du har installeret applikationen, skal du åbne den og i første omgang beder den dig om tilladelse til at oprette en VPN. Firewalls til Android fungerer generelt ved at oprette en lokal VPN, du kan læse vores artikel om bedste Firewall-apps til Android at vide mere om Firewall-apps på Android. Når du har givet den nødvendige tilladelse, får du en liste over installerede applikationer som følger.

Adobe Cloud sync kører i baggrunden og sletter dine previews. Sådan kan du deaktivere det på både Windows og Android.

På den installerede appskærm skal du navigere til Lightroom-appen og trykke på ikonet Wi-Fi og mobilnetværk. Dette deaktiverer internetadgang til Lightroom både via Wi-Fi og mobilnetværk.

lightroom, tcloud, sky, mobil, stop, synkronisering, tinternet, syncn, ønsker, brug, tcreative, navigere, tfiles, slettet, tlightroom

Når du har deaktiveret Internettet, skal du åbne Lightroom-appen. Når du importerer fotos til Lightroom, ophører cloud-synkroniseringen nu med at fungere. Således sletter Lightroom ikke billederne, plus du får forhåndsvisning af fuld opløsning. Sådan stoppes Cloud Sync i Lightroom Desktop og mobil Ulempen ved dette er, at du ville være oppustet telefonopbevaring med filerne og redigere indstillinger. Du vil heller ikke være i stand til direkte at dele uploads til sociale medier, da internetadgang er blokeret. Så for hver del til Instagram skal du eksportere billedet og dele det fra telefongalleriet.

Afsluttende ord

Lightroom er uden tvivl et af de bedste redigeringsværktøjer på mobilen. En af de bedste funktioner er den sømløse sky-synkronisering mellem enheder. Hvis du har flere enheder med Lightroom installeret på det, giver sky-synkronisering mening. For alle andre er det sådan, du kan forhindre, at dine billeder eller forhåndsvisninger slettes lokalt.

Læs også: Lightroom vs Snapseed: Hvilken er en bedre fotoredigerer?

Se Også