Sådan planlægger du tweets på web- og mobilapp

Twitter, udgav for nylig en opdatering, der giver dig mulighed for at planlægge og udkast til tweets via Twitter-webappen. Denne funktion var allerede til stede på Twitters dashboard på sociale medier TweetDeck. Så de avancerede brugere planlægger muligvis allerede tweets før. Ikke desto mindre er den ikke tilgængelig for webbrugere også. Sådan planlægger du tweets ved hjælp af Twitter-webappen.

Sådan planlægger du tweets på nettet

For at planlægge en tweet skal du gå over til Twitter-webappen eller desktop-appen. Øverst på hjemmesiden hvor du komponerer en tweet, ville du have et nyt ikon tilgængeligt. Dette er tidsplan / udkast til tweet-indstilling.

Sådan planlægger du tweets på web- og mobilapp

På pop op-vinduet ser du muligheden for at indstille dato og klokkeslæt. Som standard tager Twitter en dato langt frem i tid. Desuden lader Twitter dig ikke redigere dato og klokkeslæt for planlagte tweets. Så sørg for at rette både dato og klokkeslæt, inden du planlægger en tweet. Når du er færdig, skal du klikke på bekræftelsesknappen øverst og derefter klikke på knappen Planlæg.

Sådan planlægger du tweets på web- og mobilapp

Desuden vil du i tidsplanmenuen se et link kaldet "Planlagte tweets". Her er hvor du kan se dine planlagte tweets og slette dem, hvis du skifter mening. I den samme menu har du en fane Kladder. Det er her, du kan se dine udkast til tweets.

Twitter giver dig mulighed for at planlægge tweet på internettet og desktop Twitter-appen. Men her er en løsning til at gøre det også på mobilen.

Læs: 7 bedste Twitter-apps til de mest besværlige tweetere

Twitter gemmer også din tweet, hvis du udarbejder en og glemmer at tweet den. Twitter synkroniserer desuden det med skrivebordet såvel som webappen. For eksempel, hvis du har logget ind på flere computere, synkroniseres dine udkast til tweets inden for dem. Disse udkast til tweets synkroniseres dog ikke med mobilappen.

Sådan planlægger du tweets på mobil

Planlægning og udarbejdelse af tweets er kun tilgængelige på Twitter-skrivebord og webapp. Derfor kan du endnu ikke planlægge eller udarbejde tweets på Twitter-mobilapps. Der er dog en løsning.

Hvis du åbner Twitter på din mobil browser, twitter dukker op i stedet for webappen. Nu, når du klikker på komponent-tweet-ikonet i bunden, kan du den samme tidsplan-tweet-menu. Derudover kan du også få adgang til dine kladder. Så vi kan forvente, at denne funktion til sidst siver ned til mobilappen.

Twitter giver dig mulighed for at planlægge / udarbejde tweet på mobilwebappen og ikke mobilappen.

tweets, twitter, tidsplan, kladde, tweet, klik, sag, tmobilepp, planlægning, brug af, ttwitterbpp, tdatend, kaldet, ydrafted

Det er godt at se Twitter åbne disse funktioner for alle Twitter-brugere. Alternativt, hvis du vil have flere funktioner sammen med planlægning af tweets, kan du bruge andre Twitter-klient-apps som Tweeten, Twidere osv.

På en sidebemærkning ville det være fantastisk, hvis vi får postplanlægning på Instagram og Facebook. I øjeblikket har jeg brugt en tredjeparts Instagram-værktøj kaldte Planoly for at planlægge indlæg på Instagram.

Læs også: Hvordan kontrolleres det, om din Twitter-konto er Shadow Banned?

Se Også