8 bedste TuneIn-alternativer til dine musik- og radiobehov

TuneIn er en fantastisk app med masser af funktioner som personlig musik, podcasts, sport, NFL-radio og meget mere. Men alle disse fantastiske funktioner kommer med en voldsom pris på $ 9,99 pr. Måned. Desuden kan TuneIn irritere nogle brugere med sine vedvarende meddelelser og indbyggede annoncer i appen. Selvom dette måske ikke kører dig væk fra appen, men det er altid godt at have bedre alternativer. Her er nogle af de bedste TuneIn-alternativer til dig. Lad os se dem.

Nogle smartphones har en FM-radio indbygget lige ind i den, som du kan bruge til at streame lokale radiostationer. For at finde ud af, om din smartphone har indbygget FM, skal du blot søge efter FM eller Radio-app i app-skuffen.

Læs også: De 10 bedste apps til musikkomponister til Android og iOS

Bedste Tunein-alternativer

1. Brug en Streaming-app

Streaming apps er de bedste alternativer til TuneIn-appen, hvis alt hvad du ønsker er at lytte til musik. Selvom du ikke får alle radiostationer i disse apps. Pandora har et antal radiostationer, og ligesom din musikpræference ændrer sig over tid, antyder det nyere radiostationer skræddersyet til din smag. Samlet set tilbyder musikstreaming-apps masser af funktioner, og hvis du allerede har et abonnement på en af ​​dem Google Play, Pandora, Apple Music eller Spotify du kan få næsten alle funktionerne i TuneIn-appen.

8 bedste TuneIn-alternativer til dine musik- og radiobehov

2. Jango

Jango er en simpel internetradioapp, der tilbyder kuraterede musikradiostationer. Du kan udforske kategorier og genrer af musik, så de passer til dine musikalske præferencer og begynde at lytte til radiostationer. Jango har 25 forskellige genrer, og hver genre har i gennemsnit omkring 30 stationer, hvilket betyder, at du får mere end 600 stationer på denne app.

Jango ville være et perfekt TuneIn-alternativ, som du kanOpret din brugerdefinerede radiostation ved at søge efter dine yndlingsartister. Det streamer også streams af høj kvalitet ligesom TuneIn. Der er desuden ingen grænse for antallet af springet over. Du kan også filtrere sangene fra dine streams. Hvis appen afspiller en sang, der ikke passer til dine præferencer, kan du blot trykke på ikke lide-knappen for at fjerne det fra stationerne.

8 bedste TuneIn-alternativer til dine musik- og radiobehov

Selvom appen har annoncer, vises den kun i musikafspilleren og afbryder ikke din musikoplevelse. Der er dog et problem med afspilningen, streamen spiller med en lidt højere hastighed end normalt. Det er så subtilt, at jeg ikke bemærkede det, før jeg prøvede at synge med. Det er stadig noget, der er værd at nævne.

Jango er gratis i Play Butik og indeholder annoncer.

Installer Jango (Android | iOS)

3. Radio Have

Mens Radio Garden ikke ligefrem er en TuneIn Radio-erstatning, er den der på listen på grund af sin unikke grænseflade. Når du åbner Radio Garden-appen, viser den 3D-jord med små grønne prikker spredt over hele kloden. For at afspille en radiostation, rul jorden og find en radiostation hvor som helst i verden. Så snart hårkorset angiver en grøn prik, begynder den at afspille lokalradioen.

Selvom TuneIn er en musikapp med mange fantastiske funktioner, har den desværre ikke mulighed for at afspille lokalradio fra hele verden. Navigation i Radio Garden er ret let, og du kan knibe for at zoome ind og ud, stryge for at navigere. Hvis der er flere radiostationer i området, kan du vælge den næste station nederst til højre. Du kan foretrække en station til nem streaming og få adgang til den med det samme.

TuneIn er en god app, men vi har endnu bedre apps, der tilbyder samme eller endnu flere funktioner. Her er de bedste TuneIn-alternativer.

Radio Garden tilføjer altid radiostationer til sit katalog, og det viser bare ikke-påtrængende annoncer, mens du streamer lokale radioer rundt om i verden. Plus, appen fører dig til en tilfældig station, når du ryster din telefon, som er et dejligt påskeæg. Radio Garden er gratis i Play Butik.

Installer Radio Garden (Android | iOS)

4. RadioDroid

RadioDroid er en interessant radioapp med nogle seje funktioner. For det første er det gratis og open source-app. Du får en liste over stationer fra hele verden, og du kan browse efter land, sprog, tags, topstemte og topklikkede.

For det andet kan du optag radiostrømmene i appen ligesom de gamle dage, hvor vi plejede at optage lokale radiostationer på funktionstelefoner, som TuneIn forresten ikke tillader dig at gøre.

radio, musik, stationer, som, ymusic, features, tuneinlternatives, tradio, bare, gratis, tworld, slacker, ysmartphone, foreslår, skræddersyet

For det tredje, ligesom TuneIn, kan du indstil en dvale-timer i Radio Droid. Jeg kan godt lide at lytte til radioen og falde i søvn under, og denne funktion er praktisk, når du ikke ønsker at spilde dine mobildata. Og endelig kan du ogsåindstil en alarm som vækker dig med din yndlingsradiostation.

RadioDroid er en gratis og open source-app og har ingen annoncer, mens TuneIn låser funktioner bag en betalingsvæg og har annoncer. Du kan få det på F-Droid.

Installer RadioDroid (Android)

5. Audials

Audials er en internetradio-app, som sammen med lokale radiostationer og internetradiostationer tilbyder podcasts. Det hele tiden analyserer dine radiopræferencer og kuraterer en liste over stationer, der matcher din smag. Du kan også gennemse traditionelle genrer. Den leveres med en indbygget biltilstand som ændrer grænsefladen til et minimalistisk layout, der sikrer, at du ikke behøver at tage øjnene væk fra vejen for længe.

Audials understøtter pc-version, og du kan streame musik fra din computer efter oprettelse af en konto og synkronisering af begge enheder. Et meget interessant træk ved denne app er Zapping, kan du vælge en kunstner, vælge en genre og trykke på knappen zap now for at få en hurtig søgning på tværs af radiostationerne. Den finder alle de matchende radiostationer, der spiller musik efter dine præferencer. Du kan planlægge optagelse af et program, der sendes på ulige timer uden hikke på Audials.

Læs: Brug dit Mi Band 3/2 til at styre musik på din smartphone

8 bedste TuneIn-alternativer til dine musik- og radiobehov

Audials også understøtter Chromecast og Airplay hvilket betyder, at du kan streame dine radiostationer til dit tv. Det fungerer fejlfrit, og Audials er den eneste Android-app, der streamer på AirPlay.

I betragtning af antallet af funktioner, du får i denne app, er det et godt alternativ til TuneIn, hvis du vil have en skræddersyet radiooplevelse. Audials er en gratis app og viser ingen annoncer. Der er dog også en pro-version til appen med flere funktioner.

Installer Audials (Android | iOS)

6. Xiia Live

Xiia Live er et andet godt TuneIn-alternativ med en enorm internetradiokatalog. Det hævder at være vært for mere end 50.000 live radiostationer (TuneIn har over 100.000) fra hele verden. Mappen er drevet af UberStations, en anden populær internetradiotjeneste. Hvis du ikke finder dine yndlingsstationer i appen, kan du blot ændre biblioteket til SHOUTcast og du ville få hele SHOUTcast-biblioteket til at streame.

Det har også en radioreferencekatalog, som har alle lydstrømme for offentlig sikkerhed (politi, brand, EMS og flykommunikation) fra hele verden. Du kan installere dette plugin til $ 2 fra Play Butik.

8 bedste TuneIn-alternativer til dine musik- og radiobehov

Du kan scrobble din musik til Last.fm automatisk. For dem, der ikke bruger Last.FM, er Scrobble en Last.FM API, der skraber dine musikindstillinger fra andre apps og kuraterer en liste over musik, der er skræddersyet specifikt til din smag. Det er et godt TuneIn-alternativ. Du bør tjekke det ud, det er fantastisk.

Xiia Live er gratis og viser kun bannerannoncer i bunden, du kan fjerne annoncerne helt fra appen ved at købe pro-versionen af ​​appen til $ 3,99.

Installer Xiia Live (Android | iOS)

7. Slacker Radio

Slacker er en musik- og radiotjeneste på flere platforme, der giver dig mulighed for at streame musik fra din telefon og din computer. Du kan gennemse populære stationer baseret på genre og i modsætning til TuneIn kan du oprette din egen brugerdefinerede station ved at lide dine yndlingssange og kunstnere. Listen er oprettes automatisk, når du begynder at kunne lide sange i appen. Det har mindst brug for en sang, der kan lide, for at kuratere en personlig liste til dig, hvilket er fantastisk. Du kan også kast direkte med et tryk på denne app.

Det viser Specials, en kurateret musikstreaming udgivet ugentligt og månedligt. Det er en strøm af de hotteste singler på diagrammet i hver genre, og denne funktion er eksklusiv for Slacker Radio.

TuneIn er en god app, men vi har endnu bedre apps, der tilbyder samme eller endnu flere funktioner. Her er de bedste TuneIn-alternativer.

Slacker også tilbyder offline musik som er patenteret i henhold til Slacker's produktside. De hævder med denne funktion, at du kan gemme afspilningslister og stationer på din telefon og lytte til den senere. I betragtning af at Slacker har sine egne specielle begivenheder blandt andre funktioner som en tap-casting til tv og intelligent musikmønstergenkendelsesalgoritme, bør du bestemt tjekke dette TuneIn-alternativ.

Slacker viser annoncer med sine egne lydannoncer, men du kan opgradere til Plus-versionen for kun $ 3,99 / mo. Du får ingen annoncer, du kan springe over ubegrænset antal gange, og du får lyd af højeste kvalitet. Den dyrere premium-version tilbyder ubegrænsede sange efter behov, brugerdefinerede afspilningslister, og du kan lytte til stationer og afspilningslister offline for $ 9,99 / mo.

Installer Slacker Radio (Android | iOS)

8. iHeartRadio

iHeartRadio er den tætteste konkurrent til TuneIn med næsten lignende designlayout og funktioner. Appen er smukt bygget, og afspilleren har en renere grænseflade. Baseret på dine genrer og musikindstillinger, foreslår appen musik, der passer dig. iHeartRadio tager din placering og foreslår populære radiostationer i nærheden af ​​dig inklusive de mest populære radiostationer på platformen.

Appen har en dedikeret sektion til podcasts og inkluderer alle de populære podcasts som Joe Rogan Experience, The Breakfast Club, TED Radio Hour osv. Du kan lytte til sportsstationer og lydkommentarer ligesom vi gjorde med TuneIn.

radio, musik, stationer, som, ymusic, features, tuneinlternatives, tradio, bare, gratis, tworld, slacker, ysmartphone, foreslår, skræddersyet

Den grundlæggende app er gratis, og du kan bruge den med annoncer, men du bliver dog nødt til at tage et abonnement på $ 5 / mo for at få adgang til alle de betalte funktioner i appen. Du får ubegrænsede spring, gentager, gemmer sange og opretter ubegrænsede afspilningslister med det månedlige abonnement. Hvis du er i USA, kan du tage en 30-dages gratis prøveperiode, før du køber abonnementet.

Installer iHeartRadio (Android | iOS)

Hvilke er de bedste TuneIn-alternativer?

Hver af de anførte apps tilbyder noget unikt, for eksempel giver Audials dig en dedikeret biltilstand og et tryk på casting og Airplay-muligheder. Radio Garden udsender lokale radiostationer fra hele verden præsenteret på kortet. RadioDroid er en open source-app, der giver dig mulighed for at indstille en alarm og tid på radiostationerne. Xiia Live integreres med Last.fm og scrobbles din musik til Last.fm. Fortæl os, hvilken app du bedst kan lide. Kommentarer nedenfor.

Skal læses: 9 Bedste gratis musik-streaming-apps til din smartphone

Se Også