Sådan spiller du PS4 på den bærbare computer uden fjernbetjening

I slutningen af ​​2018 annoncerede Sony Remote Play-funktionen til Windows 10. Den leveres dog med mange forudsætninger som et hurtigere Wi-Fi-netværk med en minimumshastighed på 15 Mbps. Og på toppen af ​​det, den langsomme responstid med PS4-controlleren. Alle disse kunne elimineres ved hjælp af et capture-kort som Elgato HD60s og direkte spil på din bærbare computer uden fjernbetjening. Så lad os se, hvordan man spiller PS4 på den bærbare computer uden fjernspil.

Læs: Sådan bruges AirPods med PS4

Sådan spiller du PS4 på bærbar computer uden fjernbetjening

Processen er ret enkel, og alt hvad du behøver er et HDMI-kabel og et USB-C til USB-A-kabel. Husk, at USB-C til USB-A-kablet skal være USB 3.0-kompatibelt.

1. Afhængigt af dit capture-kort skal du downloade desktop-applikationen, game capture eller control center-applikationen fra den officielle hjemmeside. For eksempel bruger jeg Elgato HD60s til denne demonstration, så jeg har downloadet Game Capture-applikationen til Windows. På samme måde kan du hente Mac-versionen fra dette link.

2. Efter download af applikationen skal du slutte PS-4 HDMI Out-porten til HDMI In-porten på capture-kortet via et HDMI-kabel.

3. Nu har Elgato HD60s en USB-C-port, der er i stand til at bære videosignaler. Så jeg kan tilslutte USB-C kabel ind i capture-kortet med USB-A-porten, der går ind i min bærbare computer. På denne måde kan den bærbare computer levere strøm til capture-kortet samt acceptere videosignaler via det samme kabel. Bare sørg for at sætte USB-A-kablet i USB 3.0 port på din bærbare computer.

Sådan spiller du PS4 på den bærbare computer uden fjernbetjening

4. Når du har tilsluttet den bærbare computer, capture-kortet og PS4, skal du starte applikationen Game Capture. Programmet tager et par sekunder at initialisere optagekortet og derefter begynde at acceptere videosignaler.

For det meste genkender capture-kortet spilenheden. I tilfælde af at du har problemer med at modtage kort, der accepterer signaler, kan du manuelt indstille spilenheden. Klik på tandhjulsikonet lige under optagekortet, og vælg spilenheden som PS-4.

Sådan spiller du PS4 på den bærbare computer uden fjernbetjening

Det bedste ved denne metode er, at du kan bruge dit tastatur som inputenhed. Det er måske ikke en fantastisk oplevelse i modsætning til controlleren, men det er praktisk, hvis du glemmer PS4-controlleren derhjemme. Da al behandling kører på capture-kortet, behøver du ikke have en spec-tung bærbar computer til spil på PS4.

Hvis du er en ivrig PS4-bruger, skal du læse vores andre artikler om bedste lokale Co-Op PS4-spil ellerbedste Puslespil til PS4. Hvis det er spørgsmål eller spørgsmål, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor.

Se Også