Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

WhatsApp har ikke en indfødte måde til at analysere dine chats. Så lad os sige, hvis du snakker med et par mennesker det meste af tiden, og du vil vide detaljer, f.eks. Hvor mange beskeder du har udvekslet, hvilken dag du er mest aktiv, medieoplysninger mellem de to brugere og meget mere. Jeg har fundet ud af en meget nem metode, som ikke kun lader dig gøre det, men meget mere. Så uden yderligere ado, her er hvordan man genererer individuel chatrapport på WhatsApp.

Læs Sådan ændres skrifttyper i WhatsApp Chats

Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

Den app, vi skal bruge, kaldes Whats Tool til at generere individuel chatrapport på WhatsApp. Denne app gør det ikke kun, men der er masser af andre nyttige funktioner, som du kan prøve. Fortsæt med at læse indtil slutningen for at vide mere om dem.

Så nu går vi videre til chatrapporten. Det bliver du først nødt til download appen fra PlayStore og åbn det fra menuen. Vi har ikke brug for appen, men jeg foreslår, at du åbner appen og bliver fortrolig med brugergrænsefladen og funktionerne en gang.

Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

Nu for at generere chatrapporten, Åbn WhatsApp fra hovedmenuen og skift til den chat, du vil bruge. Tryk nu på chathovedet for at åbne det.

Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

Vi eksporterer chatten til WhatsApp Tool, så den kan generere statistikken til dine chats. At gøre det, tryk på de tre lodrette prikker øverst til højre i din chat. Nu tryk på mere for at se udvidede muligheder og tryk på eksportchat.

Vil du vide, hvor meget du chatter med en ven eller et familiemedlem? Sådan genereres det enkelt individuel chatrapport på WhatsApp!

På det næste skærmbillede får du en mulighed, der spørger, om du vil medtage medier i chateksporten eller ej. Du kan vælge at medtage medier i optællingen, men fordi vi taler om tekstbeskeder, Jeg har illustreret det uden mulighed for medie medie.

På pop op-skærmbilledet del, tryk på generer chatrapport. Dette åbner den valgte chatstatistik i WhatsApp Tool-appen.

generere, lets, native, ychats, want, generatendividual, going, otuseful, features, tend, open, tstats, chreports, tuser, chdetails

Det er det. Du har genereret individuelle chatrapporter med succes. Dette vindue viser brugeroplysningerne for både brugerne og perioden for chatoplysninger. Statistikken er nævnt under 3 hoveder, dvs. samtale, medier og anvendte ord. Under denne overskrift kan du også finde brugerspecifikke detaljer. Hvis du ruller ned, er der flere cirkeldiagrammer med månedlig aktiv tid, ugentligt mest aktive dage og times detaljer om chat.

Du skal bemærke, at nogle af disse detaljerede statistikker som gennemsnitlige timechats og gennemsnitlig ugentlig chat kun kan låses op ved tre metoder. Det nemmeste er at se en sponsoreret. Du kan også købe appen til $ 6. Den sidste metode er at dele appen, men et sødt lille trick låser op for statistikken, selv når du trykker på delingsmuligheden og faktisk ikke deler den med nogen.

Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

Andre nyttige funktioner

Den app, som jeg sagde, i starten genererer ikke kun chatrapporter, men indeholder meget mere. Jeg har to favoritfunktioner, først er WhatsApp-statusbespareren. Du har ikke brug for noget ekstra for at bruge det. Når du spiller status på WhatsApp, vises den automatisk i denne app. Den anden er direkte chat, som fungerer godt, når du ikke vil gemme et nummer og sende dem en besked på WhatsApp.

En anden funktion, der måske eller ikke kan være nyttig, inkluderer en indbygget videodeling, opret WhatsApp-status, find GIF'er og billedtekstbrowser. Det er en fantastisk app, og brugeren kan gøre meget mere, når du begynder at bruge appen.

Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

Afsluttende bemærkninger

Så dette er, hvordan man genererer individuelle chatrapporter på WhatsApp. Jeg håber, at du nemt kan følge trinene og generere chatrapporter. Denne app er et kraftværk og er et must, hvis du har tendens til at bruge WhatsApp som dit medium. På den anden side, hvis du er en WhatsApp-webbruger, her er nogle tip og tricks, der kan komme til nytte.

Læs også Bedste apps til WhatsApp-status til iOS og Android

Se Også