Sådan downloades direkte til Google Drev på Chromebook

Chromebooks er vidunderlige, men alle har et stort problem - begrænset lagerplads. En måde at løse dette problem er ved at isætte et eksternt SD-kort. Men hvis du er som mig, der ikke foretrækker at bruge et SD-kort (da det stikker ud af slotten), kan du også indstille standard downloadmappen til Google Drive og også gøre det tilgængeligt til offline brug. Sådan gør du.

Download direkte til Google Drev på Chromebook.

For at downloade direkte til Google Drev skal du åbne din Chrome-browser og klikke på trepunktsmenuen øverst til højre. Og klik derefter på “Indstillinger”Fra indstillingerne dukkede op.

Sådan downloades direkte til Google Drev på Chromebook

Tryk nu på “Fremskreden”I venstre sidebjælke og fra rullemenuen skal du klikke på“Hent" mulighed. Alternativt kan du bare åbne dette link for at åbne downloadindstillinger direkte på Chrome.

Sådan downloades direkte til Google Drev på Chromebook

I sektionen downloads kan du enten ændre standardplaceringen for Downloads til en bestemt mappe, eller du kan få Chrome til at spørge dig, hvor du skal gemme hver fil, før du downloader.

I vores tilfælde vil vi ændre downloadmappen til Google Drive på Chromebook, klik på "Lave om”-Knappen ved siden af ​​indstillingen Placering.

Men som standard går alt, hvad du downloader til det lokale lager, men du kan nemt ændre det til drevet. Sådan gør du det.

Du kan se Chrome OS's File Manager-vindue dukker op. Klik bare på “Google Drev”I venstre sidebjælke i filhåndteringen og naviger til den nøjagtige placering, hvor du vil downloade, og klik på“Åben”Nederst til højre i vinduet. Og det er det, du har med succes ændret downloadplaceringen til Google Drev.

google, drev, klik, direkte, åben, højre, bibliotek, tleft, tdefault, ønsker, chromebook, csee, bare, tfile, tfilesvailablefline

På bagsiden kan du faktisk få adgang til et par filer, der er gemt i Drev, selv når du er offline. Men de er ikke permanente og kan gå tabt når som helst. For at gøre dem permanent tilgængelige offline skal du bare åbne appen Filer> Google-drev og højreklikke på den fil, du vil gøre den offline og vælge “Tilgængelig offline" mulighed. Hvis filen er tilgængelig offline, kan du se et flueben ved siden af ​​den, der siger, at den allerede er tilgængelig offline.

Sådan downloades direkte til Google Drev på Chromebook

Når filen er tilgængelig offline, kan du kontrollere den i offline-sektionen på Google Drev.

Afslutter

Ændring af downloadplacering ændrer også standardplaceringen for hele Chromebook. Så selv skærmbilleder gemmes på Google Drev. Dette gør det nemt at bruge flere enheder, da du har en enkelt lagerplads til alle dine enheder. Under alle omstændigheder, selvom Chromebooks understøtter tjenester som Dropbox, kan du ikke indstille dem som standardindstillinger.

Læs også: - Bedste PWA-apps, du skal installere på din Chromebook

Se Også