Sådan slettes WhatsApp sendte billeder for at gemme plads

Sletning af billeder på WhatsApp er let, bare tryk langt på billedet, og vælg "Slet for mig" fra pop op-vinduet. Hvis du sletter inden for en time, kan du også vælge indstillingen "Slet for alle", som også sletter det billede fra andres telefoner. Selvom denne mulighed ikke sletter billedet fra deres galleri, hvis de allerede har downloadet det. Det sletter heller ikke billederne fra dit galleri.

Men hvad du måske ikke er opmærksom på, er - når du sendte et billede på WhatsApp, opretter det en duplikatfil til det billede. Så selv efter at du har slettet disse fotos i galleriet, kan du stadig se dem på Whatsapp. Denne duplikationsproces gælder også for videresendelse af billeder på WhatsApp. Til sidst bliver listen stor og fylder meget lagerplads, som du ikke engang kan se på galleriet. Sådan kan du slette de sendte billeder på WhatsApp.

Læs også:Sådan genereres individuel chatrapport på WhatsApp

Mulighed 1. Sletning fra filhåndtering

Du kan åbne den indbyggede filhåndteringsapp på din Android. Hvis du ikke har en filhåndtering, kan du downloade Solid Explore fra Google Play Butik, den er gratis og har ingen annoncer. Når du har åbnet File Manager, skal du navigere til de duplikerede filer og bare slette dem for at spare plads. Her er hvor du kan finde de WhatsApp-sendte duplikerede filer.

Åbn enhver filhåndtering> Intern opbevaring> Whatsapp> Medier> Whatsapp-billeder> Sendt, og her kan du finde alle de duplikerede filer. Du kan bare vælge alle og slette dem. Dette sletter også de sendte billeder på WhatsApp.

Sådan slettes WhatsApp sendte billeder for at gemme plads

For at slette andre filtyper som videoer, lydbånd, dokumenter, gifs osv. Du kan åbne den pågældende mappe i stedet for Whatsapp Images-mappen. Processen er den samme for Whatsapp Bussiness-appen. Vælg bare Whatsapp Business-mappen i stedet for WhatsApp-mappen i filhåndteringen.

Sådan slettes WhatsApp sendte billeder for at gemme plads

Men den eneste advarsel ved dette er, at det vil slette sendte billeder af hver kontakt og hver gruppe. Hvis du ikke vil gøre det, kan du vælge den alternative metode.

Mulighed 2. Slet medier til individuel chat eller gruppe

For nylig introducerede WhatsApp en ny funktion, hvor du kan slette mediet fra selve Whatsapp-indstillingerne. Dette er anderledes end at slette i filhåndteringen, da du nu har mulighed for at slette medier fra en bestemt chat eller gruppe.

For at slette ved hjælp af WhatsApp-indstillinger skal du åbne Whatsapp> trepunktsmenu> Indstillinger> Opbevaring og data> Administrer lager og vælge en kontakt eller en gruppe, som du vil slette mediet.

Men hvad du måske ikke er opmærksom på, er - når du sendte et billede på WhatsApp, opretter det en duplikatfil til det billede. Så selv efter at du har slettet disse fotos i galleriet, kan du stadig se dem på Whatsapp. Sådan slettes disse.

Her kan du vælge de fotos eller videoer, du vil slette, eller vælge knappen Vælg alt for at slette alle medierne i den chat.

slet, tfile, twhatsapp, vælg, fil, manager, bare, tdelete, thimage, duplikat, lagring, opti, copen, tduplicate, slet

Under alle omstændigheder sletter denne metode ikke kun sendte medier, men også de medier, du har modtaget fra den respekterede chat.

Afslutter

Hvis du vil slette alle de sendte medier, skal du vælge filhåndteringsmetoden. Hvis du vil slette medier fra den enkelte chat, kan du vælge indstillingen WhatsApp-indstilling.

Læs også:Sådan tilføjes produkter til WhatsApp Store

Se Også