Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

Jeg er sikker på, at de fleste af jer synes, at disse oplysninger er morsomme, men folk, der har den hurtigste typepost, bruger ikke QWERTY-tastatur. Forvirret? Der er faktisk masser af andre tastaturlayouter end QWERTY, som folk bruger overalt i verden. Det er bare en standard, da det blev brugt i skrivemaskiner og nu er videreført til telefoner og computere. Men hvad nu hvis du vil eksperimentere og prøve nogle nye layouts på din computer? Bare rolig, vi lærer dig, hvordan du ændrer tastaturlayout på Windows 10.

Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

Det er ret nemt at ændre layoutet på tastaturet i Windows 10. Til at begynde med åbn startmenuen, søg efter indstillinger og åbn den.

Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

Vælg nu fra indstillingerne for Windows Tid og sprog, og klik på sprog fra venstre sidebjælke.

Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

På skærmbilledet til sprogindstilling skal du kigge efter indstillingen Foretrukne sprog og klik på engelsk eller ethvert andet standardsprog, du har valgt, og klik på indstillinger

Har du altid ønsket at prøve nye tastaturlayouter i Windows 10, men vidste ikke hvordan? Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10.

Du ser fanen Tastaturer i bunden med QWERTY (US) som en mulighed. Dette betyder, at du i øjeblikket bruger standard QWERTY-layout. For at ændre layoutet klik på tilføj tastatur, som åbner en pop-up-tastaturlayoutmulighed. Nu vælg det layout, du vil tilføje, i vores tilfælde har jeg valgt Dvorak-layout.

Når du har valgt et nyt layout, vises det på fanen tastaturer. Husk, at du kan vælge mere end et layout, hvis du ønsker det.

tastatur, klik, sprog, qwerty, windows, vælg, laywindows, skift, indstillinger, ønske, tastatur, layout, vilje, indstilling, foretrukket

Tastaturlayout Genvej til let skift

Når du er færdig med at vælge tastaturlayoutet i Windows 10, du vil bruge, er der ingen grund til at gennemgå den lange vanskelige proces, som vi diskuterede igen. Så snart du tilføjer flere tastaturlayouter, ser du en ny tastaturindstilling i det yderste højre hjørne af proceslinjen. Du kan klikke på dette ikon og vælge det ønskede layout.

Alternativt kan du også trykke på Windows-tasten + mellemrumstasten for at skifte mellem tastaturlayouterne på et øjeblik

Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

Sådan fjernes et tastaturlayout i Windows 10

Hvis du simpelthen eksperimenterer og ønsker at holde fast ved standardtastaturet af QWERTY-typen, kan du holde tastaturlayoutet som standard. Ellers kan du fjerne layoutet ved at følge de samme trin som du gjorde, mens du tilføjede et nyt.

Gå til indstillinger, klik på indstillingen Tid og sprog, og vælg sprog fra sidepanelet. Fra det foretrukne sprogs standardsprog skal du klikke på indstillinger. Vælg layoutet fra tastaturafsnittet, og klik på fjern. Det er det. Du har fjernet layoutet. Let, ikke?

Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

Afsluttende bemærkninger: Sådan ændres tastaturlayout på Windows 10

Jeg håber, at hele processen var let at følge. Husk at bruge Windows + mellemrumstasten sammen for at skifte mellem flere tastaturlayouter. Hvis du simpelthen ønsker at støde på dine skrivefærdigheder og hastighed, tjek ud disse apps med det samme!

Læs også: Hurtige tastaturgenveje til at mestre Zoom-konferencer

Se Også