Sådan justeres lommelygteens lysstyrke på iPhone

Det er let at tænde lommelygten på din iPhone. Stryg ned fra det øverste højre hjørne af din iPhone for at få adgang til Kontrolcenter, og tryk på lommelygteikonet, som udløser din flash til at blive til en lommelygte. Men har du der en skjult måde at justere lommelygternes lysstyrke på uden at bruge en tredjepartsapp? Tror du ikke på mig? Sådan justeres lommelygternes lysstyrke på iPhone.

Læs JioMeet vs Zoom Meetings vs Google Meet

Sådan justeres lommelygteens lysstyrke på iPhone

Først og fremmest, Stryg nedad fra øverste højre hjørne af din iPhone for at få adgangKontrolcenter og tryk på lommelygten mulighed for at tænde lommelygten. Så simpelthen hold lommelygteikonet som viser en ny justeringsskærm. Nu træk den op eller ned for at justere intensiteten af flashen. Let, ikke?

Sådan justeres lommelygteens lysstyrke på iPhone

Afsluttende bemærkninger

Nu hvor du ved, hvordan du justerer lommelygternes intensitet, har du ikke brug for en ekstra app. Desuden kan du også bruge din lommelygte til underretninger. Gå blot til appen Indstillinger, rul ned, indtil du ser Tilgængelighed. Tryk på Audio / Visual, som er placeret under afsnittet Hørelse. Tryk på kontakten ved siden af ​​LED-blitz til alarmer. Det handler om det. Vi har dækket WWDC 2020 og iOS 14 udførligt. Tidligere har jeg talt om iOS 14 tip og tricks, men da mange af jer stadig er på de tidligere versioner, fortsætter jeg med at dække tip som disse, så du bedre kan udnytte din iPhone.

Læs også Sådan tilføjes og tilpasses widgets på iOS 14

Se Også