Lav pushups efter at have vågnet om morgenen - LifeHack

Motion er godt for helbredet. Det ved alle. Men de fleste af os har ikke nok tid til at komme i gymnastiksalen. Eller lad os bare sige, at vi er dovne. Så hvis du befinder dig i samme båd, skal du følge dette LifeProTip.

Foretag push-ups lige efter du står op fra din seng.

Der er tre fordele ved det:

1. Pas på kroppen: Nu er det indlysende. Vi ved alle, at pushups er den bedste form for træning i hele kroppen. Så selvom du ikke træner regelmæssigt eller går en tur, er pushups tilstrækkelige til at holde din krop i form. Eller i det mindste laver du noget.

2. Let at danne en vane: Forfatter Charles Digg i sin bog vanes magt siger, du har brug for cue (startpunkt), rutine (stien) og belønning (slutpunkt) for at udvikle enhver vane.

Her vågner op om morgenen er vores signal. Rutine er pushups, og belønning er en fit krop. Selvom du ikke kan se dine belønninger de første par uger, så foreslår denne Reddit-tråd, at du erstatter din belønning med noget materialistisk. Som en banan, brusebad eller din yndlings morgenmad.

3. Klar til at starte dagen: Hvis du laver pushups lige efter du står op fra din seng, pumpes din blodgennemstrømning op. Dette øger dit energiniveau og giver dig et forspring om morgenen.

Personligt har jeg fulgt denne rutine i over et år nu, og det fungerer godt. Selvom huske få ting.

Start i det små ved at udføre ti pushups og derefter øge det hver dag. Du får ikke seks pakker om dagen, men du kan få kropssmerter.

Otte timers søvn gør dig dehydreret, så at drikke et glas vand inden du begynder din træning.

Det siger sig selv, at disse lifehacks er min personlige observation. Det fungerer for de fleste mennesker, men hvis dette ikke passer dig, eller du føler dig ubehagelig, skal du ikke fortsætte.

Topbillede redigeret fra Pixabay
Se Også