7 bedste Twitter-apps til Mac, som du skal bruge

Brug af Twitter i en webbrowser er slet ikke brugervenlig, og de fleste bruger tredjepartsklienter til smartphones og Stk. Disse apps tilbyder bedre tilpasning, mere kontrol og generelt en bedre oplevelse. Vi har endnu ikke dækket Twitter-apps til Mac. Så hvilke er de bedste Twitter-apps til Mac? Nå, jeg er her for at besvare dette spørgsmål med mine topvalg, lad os begynde.

Twitter-apps til Mac

1. TweetShot

TweetShot er en simpel Twitter-app, der lader dig gøre en ting, tweet fra din Mac. Nej, det er ikke en fuldt klient og lader dig ikke gennemse din tidslinje. Appen sidder pænt på menulinjen, og du kan trykke på en tastaturgenvej for at åbne Tweet-vinduet. Derefter skal du skrive din tweet og trykke på Send. Det er så let.

7 bedste Twitter-apps til Mac, som du skal bruge

TweetShot giver dig også mulighed for at svare på din seneste tweet / svar. Du kan ikke vedhæfte mere end 4 billeder og 1 video til tweetet, så det er en begrænsning. TweetShot er tilgængelig i App Store til $ 2,99.

Hent TweetShot ($ 2,99)

2. TweetDeck

TweetDeck er den officielle klient fra Twitter, der er rettet mod marketingfolk, udgivere og power-brugere. Interfacet er kondenseret i fire lodrette kolonner, der giver dig en liste over dit feed, underretninger, beskeder og verdensomspændende tendenser. Du kan nemt tilføje nye kolonner. Dette layout giver dig mulighed for flere interesser samtidigt.

7 bedste Twitter-apps til Mac, som du skal bruge

Du kan planlægge tweets, tilføje flere konti, ignorere bestemte ord og forkorte links. TweetDeck er gratis i App Store. Faktisk er der også en webversion.

Hent TweetDeck (gratis)

3. Neptun til Twitter

Neptune er en slank Twitter-klient til Mac, der prøver at matche Apple-designskemaet og tilbyder et konsekvent udseende. Interfacet er strømlinet, og du får minimale forhindringer. Lignende, retweet og svarknapper er små, men skubbes til siden for at give et renere udseende. Tweetkortene har afrundede kanter, der ser moderne ud og passer godt sammen med macOS-designsproget.

Her er nogle af de bedste Twitter-apps til Mac, som du bør overveje at bruge i stedet for den officielle webklient i browseren.

Neptune tilbyder et mørkt tema, bogmærke-tweets, filtrering af ord og en kronologisk tidslinje. Neptune giver dig dog kun mulighed for at sende tweets med billeder og ikke videoer. Det er gratis i App Store, og du kan låse op for flere funktioner med Neptune +.

Få Neptune til Twitter (gratis køb i appen)

4. Venligt for Twitter

Hvis du er som mig, der kan lide at holde alle sociale mediekonti åbne til enhver tid, vil du gerne have Friendly. Det lader dig forbinde flere sociale mediekonti, alt sammen under en app. Du kan tilføje Twitter, Instagram, Facebook, WhatsApp, Reddit osv.

twitter, gratis, lader, twitterpps, butik, neptun, tweetshot, twitterpp, klient, design, tweets, ligesom, tweetbot, twitterrific, tweet

Du kan vælge mellem mobillayoutet eller det TweetDeck-inspirerede kolonnelayout til Twitter-konti. Bortset fra dette og mulighed for at bruge alle dine sociale medier ét sted, har Friendly ikke andre funktioner. Du kan få det gratis fra App Store.

Bliv venlig til Twitter (gratis)

5. Tweeter

Tweeten er en kraftfuld Twitter-app til Mac bygget på TweetDeck og tilbyder et lignende kolonnebaseret layout. Kernen er funktionerne ens, men Tweeten tilføjer et par flere for at forbedre din brugeroplevelse. For eksempel får du et dedikeret emoji-picker-værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at vælge. Du kan også download videoer fra Twitter med et enkelt klik uden at forlade appen.

7 bedste Twitter-apps til Mac, som du skal bruge

Tweeten giver også indbygget support til Touch Bar, der giver dig adgang til alle genveje inden for fingers rækkevidde. Tweeten er gratis til Mac, og du kan få det fra hjemmesiden.

Hent Tweeten (gratis)

6. Tweetbot 3

Tweetbot 3 er en smukt designet Twitter-klient til Mac'er, der prioriterer brugervenlighed og æstetik. Appen har en mørk tilstand, der passer godt sammen med macOS-design, videoer og GIF'er, der automatisk afspilles på svævende, tilpassede tidslinjer og avancerede filtre.

7 bedste Twitter-apps til Mac, som du skal bruge

Tweetbot gemmer også alle kladder ét sted, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang senere. En af de bedste funktioner i denne app er iCloud-synkronisering, der giver dig mulighed for at synkronisere mellem iPhone og Mac. Det betyder, at du kan hente fra hvor som helst du forlod på en hvilken som helst enhed. Tweetbot3 er tilgængelig i Mac App Store til $ 9,99, men der er en 14-dages gratis prøveperiode.

Hent Tweetbot 3 ($ 9,99)

7. Twitterrific

Twitterrific tilbyder en ren og overskuelig måde at gennemse din Twitter-tidslinje på Mac. Det giver dig mulighed for at se tidslinjen i kronologisk rækkefølge uden nogen af ​​de irriterende tweets, der finder vej på listen. Du kan oprette flere tidslinjer fra en eller flere konti, navigere i appen med VoiceOver, synkronisere ved hjælp af iCloud, ignorere og dæmpe søgeord og brugere osv.

Her er nogle af de bedste Twitter-apps til Mac, som du bør overveje at bruge i stedet for den officielle webklient i browseren.

Ting, som Twitterrific gør bedre end andre apps på listen, er evnen til at oversætte et tweet, farvekodende tweets, PIP-tilstand til videoer og intuitive tastaturgenveje. Twitterrific er tilgængelig i Mac App Store til $ 7,99.

Få Twitterrific ($ 7,99)

Hvilken Twitter-app bruger du på Mac

Dette er nogle af de bedste Twitter-apps til din Macbook. Alt fra det enkleste til det mest funktionsrige har listen ovenfor alt. TweetShot giver dig mulighed for at tweete uden forstyrrelser fra en tidslinje, Neptune giver dig mulighed for nemt at opdage gamle tweets, hvis du har bogmærket dem, og Twitterrific giver dig mulighed for at se medier i PIP-tilstand. Og så er der TweetDeck, der sparer dig tid. Hvilken app foretrækker du? Lad mig vide det på Twitter.

Skal læses: Sådan ændres Twitter-kildemærket (som Gucci SmartToilet)

Se Også