10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

Samsung Galaxy Fit er en af ​​de få fitness-trackere, der giver dig mulighed for at svare på meddelelsen. Det har dog sine egne nedture som middelmådig batterilevetid, dårlig aktivitetssporing, ingen musikafspilningskontrol, manglende evne til at dele data med tredjeparts fitnessapps og selvfølgelig ingen tredjepartsapps som du får med Mi Bands.

Heldigvis kan du løse de fleste af disse problemer ved at tilpasse et par indstillinger. Så på den note er her nogle tips og tricks til Samsung Galaxy Fit, som du skal prøve. Lad os begynde.

Læs: Samsung Galaxy Fit vs Xiaomi Mi Band 4

Samsung Fit Tips og tricks

1. Hurtig søvnbevægelse

Ligesom Apple-uret og Mi Band 4, hvis du dækker hele skærmen på Samsung Galaxy Fit med din finger, går det i dvale. Dette er en pæn måde at hurtigt interagere med bandet og derefter sætte det i dvale igen. Nyttig i en biograf eller mens du sover.

10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

2. Tilpas knappen

Som standard fungerer knappen på din Galaxy fit som back-knappen på et enkelt klik. Ved et langt tryk udløser det Running-aktivitet, og ved et lidt længere tryk lukker det enheden ned. Men du kan altid tilpasse sidetastens funktion ved lang tryk ved hjælp af Galaxy Wearable-appen. For eksempel kan du indstille det lange tryk for at aktivere gang i stedet for at løbe. Desværre kan du kun udløse en træningsaktivitet ved et langt tryk.

10 bedste tips og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

3. Deaktiver automatisk registrering af træning

Mens Galaxy Fit understøtter automatisk træningspåvisning, som du ser i Apple Watch og Galaxy Watch, er den ofte unøjagtig og kolliderer med den manuelle træning. Heldigvis kan du slå den fra i Samsung Health-indstillingerne. På siden Sundhedsindstillinger skal du trykke på "Detektion af træning" for at slukke for det.

Hvis du er fortrolig med den automatiske træningspåvisning, kan du ringe ned til antallet af øvelser, den kan registrere. I mit tilfælde udfører jeg hverken elliptisk træning eller bruger romaskinen, så jeg har slukket for den. Desværre er der ingen mulighed for at slukke for gang og løb separat, da jeg ikke kan lide detekteringen af ​​min gangaktivitet.

galakse, tsamsung, samsung, tgalaxy, ratmåling, indstillinger, kalender, ur, tredje, søvn, løb, vil, synkronisering, ansigter, tfitness

4. Opsæt daglige mål

Galaxy Fit har en hel masse fitnessaktiviteter. Så du kan ikke kun skubbe din yndlingsaktivitet til fitnessbåndet, men du kan også indstille tilpassede mål på dem. For eksempel har jeg indstillet min kørende måltid til en time og lydguide til at bede mig hver 15. minut.

For at gøre det samme skal du gå over til sundhedsindstillingerne og trykke på Administrer øvelser. Du vil se en befolket liste over bestemte øvelser, tryk på Løb. Målet er som standard indstillet til Grundlæggende træning for hver øvelse. Du kan trykke på rullemenuen og ændre den til afstand, varighed eller kaloriebaseret mål. Lige under målindstillingen er der en mulighed for at tilpasse lydguiden. Du kan indstille det til at bede dig om efter en bestemt kilometer eller tid.

10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

Du kan også indstille automatisk pause til hver øvelse

Den tilpassede målindstilling fungerer for hver øvelse i Samsung Health-appen. Indstillingerne og lydguide-prompt er mere eller mindre den samme for hver øvelse.

5. Skift til hyppig pulsmåling.

Samsung Galaxy Fit har kontinuerlig pulssporing aktiveret som standard, som spiser meget batteri. For at tackle dette kan du gå fra kontinuerlig hjertefrekvensmåling til hyppig pulsmåling. Dette toner intensiteten ned ved at bringe frekvensen ned til en pulsmåling pr. 10 minutter, mens den forbliver kontinuerlig, når du træner.

Dette forbedrer batteriets levetid markant, og jeg var i stand til at skubbe Fit til ca. 7 dage, selv med 5-6 træningsprogrammer om ugen. Hvis du kan gå mere på kompromis med pulsmåling, du kan endda slukke for det helt. Men jeg vil ikke anbefale at gøre det, da det reducerer anvendelsesområdet for fitnessbåndet.

10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

For at ændre indstillingerne for måling af hjertefrekvensen skal du gå over til Galaxy Wearable-appen og trykke på “Health Settings”. Nederst vil du se “Auto pulsindstillinger”, trykke på den og ændre frekvensen i overensstemmelse hermed.

6. Hold skærmen tændt under træning

Jeg er mere interesseret i trail løb og jeg bruger min Galaxy Fit til at spore mit løb. Som standard har Galaxy Fit ikke en altid tændt skærm, der virkelig gør ondt, når du vil have et blik på dit tempo under løbet. Du kan dog ændre det i sundhedsindstillingerne. Du kan indstille, at båndet altid skal være tændt i det mindste under træningen.

galakse, tsamsung, samsung, tgalaxy, ratmåling, indstillinger, kalender, ur, tredje, søvn, løb, vil, synkronisering, ansigter, tfitness

7. Tilslut tredjepartsapps

Samsung giver dig mulighed for at eksportere dine Samsung Health- eller fitnessbånddata til Strava. For at gøre det skal du gå over til Samsung Health-appen. Stryg fra venstre for at afsløre menuen, og tryk på tandhjulsikonet øverst for at åbne Samsung Health Settings. Tryk derefter på "Forbundne tjenester" på indstillingssiden.

10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

I menuen Forbundne tjenester ser du muligheden for at dele dine træningsdata til Strava. Tryk på det, og indtast dine Strava-kontooplysninger, så Samsung Health direkte kan dele træningsdata med Strava.

10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

Nu bruger jeg Google Fit til at opbevare mine data ét sted, da jeg fortsætter med at skifte mange fitnessbånd. Men Samsung Health tillader ikke deling af data til nogen app bortset fra Strava. Du kan dog bruge en app kaldet Health sync app til at synkronisere data fra Samsung Health til Google Fit.

Hvis du vil synkronisere dine Galaxy Fit-data til andre kører apps ligesom Runtastic, Nike Running Club. Du kan bruge denne app kaldet SyncMyTrack Free til at synkronisere data fra Samsung Health til Nike + Run Club. Men for at SyncMyTrack skal fungere, skal du aktivere Developer Mode i Samsung Health-appen. For at gøre det skal du trykke 10 gange på Samsung Health-versionsnummeret.

8. Tilpasset dvaletilstand

Samsung Galaxy Fit har en “God nat” -tilstand, der automatisk lukker underretninger, vågne op og sænker din lysstyrke. Men denne Good Night-tilstand skal aktiveres manuelt hver gang før du sover, hvilket er en bummer. Heldigvis kan du få den samme funktion ved at indstille automatisk DND-tilstand til at synkronisere med dine sovetidspunkter.

For at gøre det skal du gå over til de avancerede indstillinger i Galaxy Wearable-appen og trykke på "Forstyr ikke". I DND-menuen har du mulighed for at gøre det planlagt. Du kan groft placere det omkring dine søvnindstillinger. I lighed med tilstanden God nat stopper den underretninger og vækning. Det sænker ikke båndets lysstyrke, og alarmmeddelelser fungerer også.

galakse, tsamsung, samsung, tgalaxy, ratmåling, indstillinger, kalender, ur, tredje, søvn, løb, vil, synkronisering, ansigter, tfitness

9. Samsung Kalender

Hvis du bruger Kalender til planlægning af din tidsplan, vil du finde denne nyttige. Galaxy Fit giver dig mulighed for at spille en kalenderwidget, der fortæller dig om kommende møder, begivenheder og helligdage. Men som de fleste af jer bruger jeg Google Kalender snarere end Samsung Kalender. Galaxy Fit understøtter dog ikke kalenderapps fra tredjepart. Men du kan linke din Google Kalender med appen Samsung Kalender og have disse meddelelser på Galaxy Fit.

Samsung Calendar-appen fungerer kun på Samsung-telefoner.

10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

10. Se ansigter

Samsung Galaxy Fit har en af ​​de bedste AMOLED-skærme blandt andre budget-fitnessbånd. For at holde tingene interessante giver Samsung dig mulighed for at ændre disse urskiver fra Galaxy Wearable-appen. For det første føles urskiveapplikationen så øjeblikkelig, at du ville elske at skifte urskiver. Men sucker-delen er, at du ikke kan indstille tilpassede urskiver eller sideloadede urskiver til Galaxy Fit.

De 10 bedste tip og tricks til Samsung Galaxy Fit til at bruge det effektivt

Afsluttende ord

Dette var nogle af de indfødte og tredjeparts tips og tricks til at optimere potentialet i din Samsung Galaxy Fit. Efter min mening er fitnessbåndet et middelmådigt forsøg fra Samsung på at afbalancere kløften mellem en fitness tracker og en smartwatch.

For flere problemer eller bekymringer vedrørende Samsung Galaxy Fit, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor.

Læs også: Bedste alarmur-apps til tunge sovende (Android | iOS)

Se Også