WWDC 2020 - Sådan tilføjes ansigtsmaske til Memoji i iOS 14

WWDC 2020 udover de store funktionelle opdateringer til iOS 14 tilføjede også mange små, men nyttige tit-bits til eksisterende funktioner. En af dem var en række nye Memoji-tilpasningsmuligheder og 14 ekstra hovedbeklædning, frisure og aldersmuligheder. Hvad mange mennesker går glip af er ansigtsmaskefunktionen Memoji, som også blev tilføjet og som den Covid-19-pandemi har fået os til at dække vores ansigt det meste af tiden, hvorfor ikke bruge det som vores kontakt Memoji også? Så uden at spilde tid skal du her tilføje en ansigtsmaske til Memoji i iOS 14.

Læs Sådan tilføjes og tilpasses widgets på iOS 14

Sådan tilføjes maske til Memoji i iOS 14

Det er ret simpelt at tilføje en ansigtsmaske til din emoji. Sådan gør du det. Gå til din kontaktapp og søg efter en kontakt. Når du har fundet den person, du vil føje en Memoji til, skal du trykke på kontaktens navn for at åbne den.

WWDC 2020 - Sådan tilføjes ansigtsmaske til Memoji i iOS 14

Dette åbner kontaktkortet med andre grundlæggende detaljer. Tryk på indstillingen Rediger i øverste højre hjørne.Du får nu vist en ny skærm, hvor du kan tilføje og slette kontaktoplysninger. ganske enkelt Tryk på Rediger indstilling under standardprofilbilledet.

WWDC 2020 - Sådan tilføjes ansigtsmaske til Memoji i iOS 14

Her kan du hurtigt tilføje Animojis og Memojis i previewen, men vi gør det Tryk på + -tegnet i cirklen under Animoji mulighed (Animal Emoji) for at tilføje og ændre Memoji. Derefter stryg til venstre for at se Memojis-fanen.

Du finder maskeindstillingen i sektionen Hovedbeklædning, som du skal bruge til stryg til yderst til højre.

Apple opdaterede sin Memoji-funktion med en rettidig ansigtsmaske-tilføjelse under COVID-19. Så her er, hvordan du tilføjer ansigtsmaske til Memoji i iOS 14

Endelig for at finde masken ansigtsudstyr, Rul til bunden, vælg indstillingen for ansigtsmaske for at se det i forhåndsvisningen øverst og Tryk på Udført i øverste højre hjørne.

ansigt, højre, maske, maskmojinos, find, ttop, wwdc, tface, detaljer, hjørne, stryg, maske

Du har mulighed for at udvide og indgå Memoji ved hjælp af knib og zoom. Når du er færdig, skal du trykke på færdig i øverste højre hjørne.

Hver gang du modtager et opkald fra den pågældende kontaktperson, får du besked med en maske Memoji. Sejt, ikke?

WWDC 2020 - Sådan tilføjes ansigtsmaske til Memoji i iOS 14

Afsluttende bemærkninger

Udover at kunne tilføje ansigtsmaske, har Apple også tilføjet syv nye frisurer som den øverste knude, mandbolle, nyt hovedbeklædning, hvilket er fantastisk, hvis du vil identificere dine venner med deres erhverv som cykelhjelm, svømmekarpe, turban og sygeplejerskehætte. . Oven i købet, hvis du elsker aldersfilteret på Insta, har du noget lignende på Memojis, hvor du kan vælge og tilføje aldersmæssige egenskaber. Håber du nu nemt kan tilføje en ansigtsmaske til memoji i iOS 14, du kan også dele dette med dine venner og føje ansigtsmasker og andre pæne hovedbeklædninger til dine kontakter. Du kan også følge vores dækning på WWDC 2020 for at holde dig opdateret med iOS 14 og andet Apple tip & tricks.

Læs også Sådan bruges Back Tap på iOS 14 for at starte Google Assistant

Se Også