Brug din Android som overvågningskamera

Ved du, du kan bruge din Android som et overvågningskamera. Hvordan? Din telefons kamera fanger optagelserne og sender den derefter din computer ved hjælp af noget software.

Jeg ved, det lyder nørdet, men stol på mig. det er meget lettere end det lyder. Alt hvad du skal gøre er at parre din telefon og computer med Airdroid, en gratis Android-app på Google play.

Brug din Android som overvågningskamera

Der er også få fordele ved at bruge en smartphone som sikkerhedskamera. Du kan nemt skjule en telefon, og den ser ikke mistænksom ud. Derudover behøver du ikke bruge ekstra penge på det dyre sikkerhedssystem.

Noget praktisk brugssag:

  • Overvåg børn eksternt
  • Vagt ejendom i uvenligt kvarter
  • Fang tyv rødhændet
  • Overvåg kæledyr derhjemme

Krav:

  1. Android-telefon / tablet med funktionelt kamera
  2. En computer til at overvåge aktiviteten
  3. AirDroid (gratis app på Google play)
  4. WiFi eller internetforbindelse

Brug Android som overvågningskamera

Følg trinene

1. Installer Airdroid på din Android-enhed. Det seje ved denne app er, det fungerer, selv når telefonen er låst, eller skærmen er slukket.

Brug din Android som overvågningskamera

2. Start appen, og opret en ny konto. På den næste skærm bliver du bedt om at forbinde din Android til din computer. Du har to valg:

2.1 Brug WiFi - Anbefales, når din Android og computer er under samme WiFi-netværk. Indtast IP-adressen (som 192.168.1.xxx:8888) i din computers browser, og bekræft den samme på din Android. Hvis du ikke har WiFi, kan du også oprette et hotspot fra en smartphone.

Denne metode kræver ikke en internetforbindelse. Så længe din Android og computer er tilsluttet den samme router, fungerer den.

2.2 Brug Internet - Indtast URL'en 'web.airdroid.com‘I din browser og log ind med den konto, du har oprettet. Brug kun denne indstilling, når WiFi ikke er tilgængeligt, da det kræver højhastighedsinternet.

Her er trin for trin guide til, hvordan du bruger din Android som overvågningskamera. Vi bruger en gratis Android-app kaldet Airdroid. Klik her for at læse mere.

3. Hvis alt går godt, vil du se Airdroid-hjemmesiden i din browser. For at få adgang til din Android-kamera skal du klikke på kameraikonet.

Og det er det. Din Android-kamera sender videooptagelser til din computer ligesom et sikkerhedswebcam. Se gifen nedenfor.

skærm, ligesom, overvågning, ycomputer, sikkerhed, camerwill, google, play, connecti, works, tnext, computerre, typen, will, video

Bonus tip

1. Der er også mulighed for at tage skærmbillede, men hvis du vil optage videoen, skal du derefter dreje kameraet til fuldskærmstilstand og bruge en hvilken som helst gratis skærmoptager som CamStudio til Windows eller skærmsvar til mac.

2. Kvaliteten af ​​videoen afhænger af både - dit kamera og internetforbindelsen.

3. De fleste moderne videokameraer eller kameraer kan også tilsluttes fjernsyn via HDMI-kabel. Så du kan også bruge dem som sikkerhedskamera.

Konklusion

Så vi har set en enkel måde at bruge din Android på som et overvågningskamera. Jeg bruger denne løsning til at holde øje med min nevø, mens han sover i det næste rum. Og tro mig, det fungerer som en charme. Hvordan ville du bruge det? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor.

Topbillede via Pixabay

Se Også