Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Microsoft Edge-browser får endelig trækkraft blandt forbrugerne. Efter at have skiftet til den industristandard Chromium-webmotor har vi set brugere foretrække standard Windows 10-browseren frem for rivaler som Chrome og Firefox. Kredit til Microsoft, softwaregiganten har været i gang med hyppige og innovative opdateringer som Edge Collections, Edge-temaer, Sleeping-faner og mere. I dag vil vi fokusere på Microsoft Edge-temaer, og hvor vi kan downloade dem.

Hent Microsoft Edge-temaer

Microsofts flytning til Chromium-platformen åbnede mulighed for, at brugerne kunne udnytte Chrome Webshop. Microsoft stopper dog ikke her. Virksomheden tilbyder en separat Edge-butik til download af udvidelser og temaer.

For nylig opdaterede Microsoft Edge-browseren med flotte temaer inspireret af populære spil rundt om i verden. Historien slutter ikke her. Du kan altid gå til Chrome Webshop og anvende temaer fra en lang række kategorier. Vi har håndplukkede top Microsoft Edge-temaer, som du kan downloade og prøve.

1. Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator er et af de populære spil derude i disse tider. Du kan tilpasse din browser med dette Microsoft Flight Simulator-temahentning udelukkende til Microsoft Edge.

Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Dette tema ændrer udseendet på din browser og den nye faneblad for at skabe en smuk og fordybende visuel oplevelse inspireret af spillet. Du kan også anvende forskellige temaer på hver profil for at hjælpe dig med let at adskille hjem, skole eller arbejdsliv.

Anvend Microsoft Flight Simulator-tema

2. Halo

Jeg foretrækker dette Microsoft Edge-tema, når jeg arbejder sent om aftenen. Det er et smukt mørkt tema specielt inspireret af det berømte spil.

Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Uanset om du er en langvarig fan eller møder den legendariske spartanske supersoldat for første gang, er The Master Chief Collection den endelige Halo-spiloplevelse.

Anvend Halo-tema

3. Satinstakke

Hvis du foretrækker et let mørkt udseende, skal du gå med et Satin Stacks-tema for at give en visuel makeover til Edge-browseren. Temaet er inspireret af Microsoft 365 produktivitetspakke.

Ønsker du at øge Microsoft Edge-oplevelsen? Læs indlægget nedenfor for at lære om de ti bedste Microsoft Edge-temaer.

Anvend Satin Stacks-tema

4. Vinterhorisont

Winter Horizon-temaet til Microsoft Edge giver en grafisk attraktiv kombination af grå / sorte farver og et sejt øjebliksbillede af racerbil fra spillet.

microsoft, edge, pply, browser, flight, edgemes, tchroweb, tedge, tnew, visual, halo, foretrækker, perfekt, tapet, oceanisk

Anvend Winter Horizon-tema

5. Skoven

Tilpas din browser med dette Ori and the Wisps-tema udelukkende til Microsoft Edge. Jeg kan godt lide denne, da den tilbyder et mørkt tema såvel som en skovinspireret grøn farve, der passer perfekt til mit standardbaggrund på Mac.

Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Anvend skovtema

Indtil videre har vi kun talt om temaer fra den officielle Microsoft-butik. Lad os nu tale om nogle af de fantastiske muligheder fra Chrome Webshop. Som jeg nævnte ovenfor er den nye Edge-browser baseret på Chromium, hvilket betyder, at den er perfekt kompatibel med Chrome-udvidelser og temaer.

6. Oceanisk tema

Som navnet antyder, giver denne bruger havudsigt til brugeren. Fanerne og den nye startside bliver til et tema, der leverer oceaniske vibes. Gå gennem downloadlinket nedenfor og prøv det.

Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Anvend Ocenic-tema

7. En gnist

Designet af en tredjepartsudvikler, leverer Spark et fantastisk Microsoft Edge-browsertapet, der passer perfekt til resten af ​​Blue-temaet. Hvis du har et matchende skrivebordsbaggrund at gå med, vil jeg råde dig til at anvende denne på Edge-browseren.

Ønsker du at øge Microsoft Edge-oplevelsen? Læs indlægget nedenfor for at lære om de ti bedste Microsoft Edge-temaer.

Anvend Spark-tema

8. Galaxy Aero

Brugere af mørkt tema, denne er til dig. Microsoft Edge understøtter ikke det mørke tema ud af kassen, men denne tager oplevelsen videre og anvender AMOLED-venligt sort tema.

microsoft, edge, pply, browser, flight, edgemes, chchebeb, tedge, tnew, visual, halo, foretrækker, perfekt, tapet, oceanisk

Anvend Galaxy Aero-tema

9. Pro Grå

Hvis du foretrækker et minimalt udseende over det kedelige hvide / mørke Microsoft Edge-tema, skal du fortsætte og anvende det grå tema for at give det en visuel makeover.

Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Anvend Pro Grey-tema

10. JLA for Art Lover

DC fans! Denne er til dig. Temaet låner bits og dele fra DC-serien og giver dig mulighed for at se din yndlings superhelt lige på Edge-startskærmen.

Top 10 Microsoft Edge-temaer til download

Anvend JLA-tema

Tilpas Microsoft Edge som en professionel

Microsoft Edge er en glæde at bruge. Hvis du yderligere vil forbedre oplevelsen, skal du gå gennem temalisten ovenfor og anvende den i din browser.

Læs også: 10+ Bedste Microsoft Edge Chromium-tip og -tricks til strømbrugere

Se Også