Åbn flere websteder med et enkelt klik

De fleste af os har få websteder flere gange om dagen. For eksempel tjekker jeg min Google Analytics, Reddit og YouTube efter hvert par timer. Du åbner muligvis et andet sæt hjemmesider, men du får ideen, ikke? Så i stedet for at skrive URL'en hver gang, bør vi automatisere denne proces.


Åbn flere websteder er en kromudvidelse, der åbner dine yndlingswebsteder i en ny fane med et enkelt klik. Det gemmer også dine links i kromlagring. Følgende skærmbillede viser, hvordan det fungerer.

Åbn flere websteder med et enkelt klik

Pro-tip: For at åbne din udvidelse med en tastaturgenvej, gå til chrome's udvidelsesside> rul ned til bunden, indtil du ser tastaturgenvej> tildel en genvej, der starter med Ctrl eller Alt-tasten.


For at gøre det samme på Android skal du bruge en automatiseringsapp kaldet tasker. Det betales på Google play ($ 3), men tro mig, det er det værd.

Når du er installeret, skal du følge disse trin eller se denne videovejledning

1. Gå til fanen Opgave> Klik på plustegnet i bunden> Opret en ny opgave, lad os kalde det 'Åbn flere websteder'

2. For at tilføje din første handling skal du klikke på plustegnet nederst> Net> Gennemse URL

3. Indsæt linket i URL-feltet, og gentag denne proces for at tilføje flere websteder. Gå derefter tilbage for at gemme ændringer.

4. Gå nu til din widget> se efter tasker> træk og slip den på din startskærm. Derefter starter taskerens opgavemenu. Vælg opgaven 'åbn flere websteder', og det er det.

Nu når du klikker på widgeten, starter den din browser og dine yndlingswebsteder.

Åbn flere websteder med et enkelt klik

Se Også