Mi TV Stick vs Mi Box S - Hvad er forskellen?

Xiaomi lancerede for nylig Mi TV Stick til $ 49 globalt og 2.799 INR i Indien. Det er $ 30 billigere, end det hele tiden tilbyder Mi Box S. Så det åbenlyse spørgsmål er - "Hvordan adskiller Mi Tv Stick sig fra Mi Box S". Og vigtigere, hvilken skal du købe? Nå, her er en oversigt over, hvad der er forskelligt mellem Mi TV Stick og Mi Box S.

Mi TV Stick vs Mi Box S - Hvad er forskellen?

Før vi begynder med forskellene, er der et par åbenlyse ting, der er almindelige i begge enheder. Begge kører på AndroidTV OS 9.0, begge understøtter Google Play Store, begge har indbygget Chromecast, begge understøtter Bluetooth-controller og Bluetooth-hovedtelefoner, og selvfølgelig kan begge køre streamingtjenester som Netflix, Amazon, Hulu, HBO Max, CBS, etc.

1. Mi TV Stick har en mindre formfaktor

Mi TV Stick har, som navnet antyder, en slankere formfaktor. Dette gør det mere egnet til at bære din rygsæk og tilslutte en hvilken som helst enhed, der har en HDMI-port. For eksempel er du på tur (du ønsker det i 2020), det er lettere at bære Mi TV Stick og tilslutte det til dit hotels tv eller en hvilken som helst tv-kilde.

På den anden side har Mi Box S en slank squirkelform. Du kan betragte det som at være på størrelse med en trådløs oplader. Det passer let i din tv-taske eller rundt om set-top-boksen. Imidlertid er HDMI-kablet, der leveres med Mi Box S, temmelig en halv meter langt. Derfor, hvis du beslutter at holde det på afstand fra dit tv, skal du få et passende HDMI-kabel.

2. Mi Box S kræver en ekstern strømkilde

Den anden faktor, der gør Mi TV Stick mere bærbar, er USB-strømkilden. Mi TV-stikket kan få strøm fra dit tvs USB-port via et mikro-USB-kabel. Hvis dit tv ikke har en USB-port, kan du tænde for Mi TV-stikket via en strømbank eller en strømadapter.

Mi Box S er drevet af en passende lysnetadapter, og den er ikke så alsidig som Mi TV Stick.

3. Mi Box S kan køre 4k, mens Mi Stick kan køre 1080p

Den mindre formfaktor og en pris på Mi TV Stick kommer med et par gode tilbud. Den største af dem er, at Mi TV Stick kun kan køre op til 1080p, mens Mi Box S løber op til 4K. Hvis du har et 4K-tv derhjemme, er det fornuftigt at få Mi Box S. Når det er sagt, fungerer begge streaming-enhederne også på 720p eller 1080p-skærm uden skaleringsproblemer.

4. Mi Box S har flere porte

Bortset fra 4k = K streaming kapacitet har Mi Box S en ekstra USB og 3,5 mm hovedtelefonport. Hvis du har en hovedtelefon eller et lydsystem, kan de sættes direkte i 3,5 mm-porten for lydudgang. USB-porten kan bruges til at tilslutte din SSD eller USB-stick til offlinevideoer eller film ser.

Sammenlignet har Mi TV Stick kun en mikro-USB-port, der bruges som strømindgang. Micro-USB-porten understøtter ikke OTG, som Firestick gør, og derfor kan du ikke tilslutte en lagerenhed via en USB-splitter.

5. Mi Box S har bedre ydeevne

Mi Box S er højere prissat og kommer naturligvis med bedre specifikationer. Begge streaming-enheder har den samme Mali-450 GPU, men Mi Box S har en højere uret CPU på 2,0 GHz sammenlignet med Mi TV Stick på 1,2 GHz. Denne CPU-forskel kan mærkes i spiltid i realtid på Mi TV Stick.

Mi TV Stick har også mindre 1 GB RAM sammenlignet med Mi Box S's 2 GB RAM. Denne forskel var også meget mærkbar under skift mellem apps. Mi TV Stick er kun god til videostreaming. Bortset fra det er det grænseløst ubrugeligt, når det kommer til spil eller multitasking.

6. Mi Box S er mere kraftfuld

Mens streaming Netflix og Amazon Prime fungerer fejlfrit på både Mi Box og Mi Stick, forsinkes Mi Stick, mens du spiller spil som Asfalt. Det tager også lang tid at skifte mellem forskellige installationsapps på Mi Stick.

Mi Box håndterer på den anden side spil og multitasking langt bedre end Mi Stick.

Afsluttende ord

For de fleste er Mi TV Stick på grund af bærbarhedsfaktoren den ideelle Android TV-streamingenhed. Det har en ren Android-grænseflade og meget bedre end Google Chromecast. Men hvis du har brug for mere ydeevne og 4K-streaming, er Mi Box S et godt valg selv med bærbarhedsfaktorudskæringen.

For flere spørgsmål eller forespørgsler, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor.

Læs også:Xiaomi Mi TV Stick vs Amazon Fire TV Stick - Hvilken skal du købe?

Se Også