Sådan ser du blå er den varmeste farve på Netflix

Blå er den varmeste farve er en fransk film om to kvindelige hovedpersoner, der går på en rejse med frihed og selvopdagelse. Filmen er dog ikke tilgængelig i de fleste lande på Netflix, men hvis du har en anstændig VPN, kan du se den blå er den varmeste farve på Netflix hvor som helst i verden. Lad os se hvordan.

Watch Blue er den varmeste farve på Netflix

Du kan altid finde ud af, om en film er tilgængelig på Netflix med en simpel Google-søgning, men hvis du klikker på søgeresultatet, kan filmen ikke afspilles på Netflix og blot føre dig til startskærmen. Dette skyldes, at Netflix har licenser til at vise den film i bestemte lande. I dette tilfælde er blå den varmeste farve officielt tilgængelig i Netflix Frankrig, Tyskland, Japan og Italien.

Sådan ser du blå er den varmeste farve på Netflix

Heldigvis kan du bruge en pålidelig VPN til at falske din IP-adresse og hjælpe dig med at omgå denne geografiske begrænsning. Jeg testede et par forskellige VPN'er, der fungerer med Netflix og giver dig mulighed for at låse op for det begrænsede indhold.

I denne artikel bruger jeg SurfShark, men du kan bruge enhver betalt VPN til at gennemse Netflix. Jeg testede Express VPN, NordVPN og SurfShark, og alle fungerede perfekt. Du kan se filmen på en hvilken som helst enhed med en fungerende VPN, og trinnene vil være ens på tværs af platformene. Jeg bruger en Mac.

Åbn Surfshark-appen på din computer eller smartphone, og tilslut en server i et af de lande, som filmen er tilgængelig i dvs. Frankrig, Tyskland, Japan og Italien.

Sådan ser du blå er den varmeste farve på Netflix

Når du har forbindelse til VPN-serveren, skal du fortsætte og minimere VPN-appen.

Blå er den varmeste farve, der er tilgængelig på Netflix, men du kan ikke se den, hvis den ikke er tilgængelig i dit land. Sådan kan du.

Åbn nu Netflix i din webbrowser eller Netflix-appen, hvis du bruger en smartphone. Tryk på søgefeltet øverst til højre, og skriv "Blå er den varmeste farve", og den skal vises i søgningen.

twarmest, blues, netflix, se, tsearch, låse op, cwatch, colnetflix, klik, netflixnd, simpelthen, frankrig, germjapanndtaly, pålidelig, tgeo

Klik blot på Afspil-knappen for at begynde at se. God fornøjelse!

Sådan ser du blå er den varmeste farve på Netflix

Afsluttende ord

Dette var en hurtig og nem måde at se Blå er den varmeste farve på Netflix. VPN'er er den nemmeste måde at låse op for det geografisk begrænsede indhold, og du kan potentielt se indhold fra hvor som helst i verden. Surfshark er en relativt billigere, men pålidelig mulighed, som jeg anbefaler. Hvad synes du? Hvilke film vil du låse op, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor?

Læs også:Bedste VPN til Netflix (opdateret september 2020)

Se Også