Sådan deler du fremhævet tekst til enhver webside i Chrome

Med de seneste opdateringer er Google begyndt at fremhæve tekst baseret på din søgeforespørgsel. Det fremhæver dybest set, hvad det mener er det bedste svar på din søgeforespørgsel, så du måske ikke behøver at læse hele artiklen. På samme måde kan du også kun dele en del af teksten med nogen, du kan lide, men det er ikke umiddelbart tydeligt, og de fleste brugere ved ikke hvordan. Sådan deler du den fremhævede tekst til enhver webside i Chrome.

Brug Highlight Tool til Chrome (Extension)

Vi bruger en Chrome-udvidelse kaldet Link to Text Fragment, som giver dig mulighed for nemt at fremhæve enhver tekst og dele den selektivt med et specifikt link. Du kan bruge det på enhver Chrom-baseret browsere uden besvær. Denne funktion er også praktisk, når du har et stort dokument.

1. Gå til Chrome Webshop, og installer udvidelsen Link til tekstfragment.

Sådan deler du fremhævet tekst til enhver webside i Chrome

2. Klik på Tilføj udvidelse når du bliver bedt om det øverst på fanen for at give tilladelse til at installere udvidelse i Chrome.

Sådan deler du fremhævet tekst til enhver webside i Chrome

3. Et nyt ikon, der angiver udvidelsen, vises i fanen udvidelser øverst til højre på skærmen.

Vil du dele det, du fremhæver online? Sådan deler du fremhævet tekst til enhver webside i Chrome med en Chrome-udvidelse.

4. Til sidst skal du vælge et hvilket som helst stykke tekst på enhver webside og højreklikke for at åbne genvejsmenuen. Klik på nederst Kopier link til valgt tekst mulighed. Dette skaber et delbart link til den specifikke tekst.

tekst, link, fragment, fremhævning, baseret, ysearch, textnyb, side, chro, ttop, højre, klik

5. Du vil også se en forhåndsvisning af højdepunktet (i gul baggrund). Hvis du er tilfreds med den valgte tekst, skal du blot indsætte linket i enhver meddelelses-, e-mail- eller socialmedie-app, som du vil dele den på.

Sådan deler du fremhævet tekst til enhver webside i Chrome

Få link til tekstfragment

Afsluttende bemærkninger

Jeg håber, at du nu ved, hvordan du deler markeret tekst til enhver webside i Chrome. Dette er især godt for studerende og lærere, der ønsker at dele vigtige dele af en forskningsopgave eller en artikel. Du kan også dele udvidelsen med dine venner, så du heller ikke behøver at gå igennem sider med tekst.

Læs også: 10 Chrome-udvidelser til at overlade din Netflix-oplevelse

Se Også