Sådan fjernes Meet-fanen fra Gmail på Android og iOS

I sit strålende forsøg på at skubbe Google Meet, Google har tilføjet en separat ny "Møde" fanen i Gmail-mobilappen. Dette tillod brugere at starte et møde på Google Meet ved blot at klikke på knappen 'Meet'.

Ravi skrev allerede en artikel om, hvordan man gør det fjern Google Chat og Google Meet fra Gmail-nettet og her tager jeg fat på, hvordan du fjerner Meet-fanen fra Gmail Mobile.

Sådan fjernes Meet-fanen fra Gmail på Android og iOS

Fjern Meet-fanen fra Gmail på Android og iOS

Hvis du undrer dig, er muligheden for at fjerne fanen Google Meet ikke i Generelle indstillinger. I stedet er det under Kontoindstillinger. Dette betyder, at hvis du har flere Gmail-konti, skal du deaktivere det for hver enkelt konto. Godt, lad os starte.

1. I Gmail-appen skal du trække Gmail-menuen op ved at trykke på ikonet "Hamburger" øverst. Fra menuen skal du navigere til bunden og trykke på "Indstillinger".

Sådan fjernes Meet-fanen fra Gmail på Android og iOS

2. I menuen Indstillinger skal du trykke på den Gmail-konto, hvor du vil fjerne fanen Meet. Klik derefter på kontoindstillingerne på “Møde”Under afsnittet Generelt til sluk for skift. Dette sikrer, at du ikke kan se fanen Meet på Gmail-startsiden.

Sådan fjerner du den nyligt tilføjede google meet-app fra gmail på både Android og iOS. Lad os komme igang.

Her er en før og efter af Gmail-appen, der deaktiverer fanen Google Meet.

Google Meet er bestemt en god videokonference app. Men det er inkludering i Gmail Android er bare overkill. Gmail-appen har sine egne problemer med annoncer, irrelevante e-mails, og nu gør fanen Meet kun den mere kaotisk. For at afslutte det er placeringen af ​​fanen hverken gennemtænkt eller supplerer Android-app-systemet.

En Android-telefon er beregnet til mere personlig kommunikation, og den har allerede flere Google-videokommunikationsapps som Duo og Hangouts (snart dræbt). Google har allerede Duo ganske dybt integreret med telefonappen. Nu skubber du en anden videokonference-app til dig som Meet i andre Google-apps, efterlader bare en sur smag i munden.

Google Meet er mere en firmakonferenceapp, og hvis jeg vil bruge den, kan jeg downloade den fra Play Butik. Det er ikke noget, jeg støder på Gmail og begynder at bruge det. Fælles Google, det er ikke WhatsApp.

Læs også:Open Source Secure Zoom Alternativer til videokonference

Se Også