Sådan fjernes tilbehør til hjemmet fra Control Center på iOS14?

Det nyeste iPhone-operativsystem, iOS 14, har en mange funktioner der faktisk er nyttige. Der er dog nogle funktioner, der ikke bruges af de fleste, og en af ​​dem er panelet Tilbehør til hjemmet i Kontrolcenter. Efter opdatering til iOS 14 vises den som standard og ødelægger dine eksisterende kontroller. Oven på det, hvis du ikke har tilsluttet hjemmeapparater, er det bare dødt rum. Sådan kan du fjerne det fra Kontrolcenter.

Sådan fjernes tilbehør til hjemmet fra Control Center på iOS14?

Fjern hjemmetilbehør fra kontrolcenter

Når du trækker Kontrolcenter på din iPhone, der kører iOS 14, viser det en sektion til hjemmetilbehør, der er beregnet til at give dig en hurtig måde at kontrollere dine hjemmeenheder på. Jeg bruger dog ikke nogen enheder, der er kompatible med HomeKit, så jeg har endnu ikke brug for det.

Hvis du er i samme båd og vil fjerne den, åbn appen Indstillinger på din iPhone. Find kontrolcentret Indstillinger og tryk for at afsløre mulighederne.

Skal læses:Sådan repareres urwidgetiden på iOS 14

Sådan fjernes tilbehør til hjemmet fra Control Center på iOS14?

På siden Kontrolcenter finder du et nyt skifte, der læser "Vis hjemmekontrol". Du kan slå den fra for at skjule hjemmekontrol på siden Kontrolcenter.

Irriteret af den vedvarende sektion for hjemmetilbehør på siden Kontrolcenter, der ikke gør noget? Sådan kan du deaktivere det.

Afsluttende ord

Nå der du går, det er sådan, du kan deaktivere sektionen Hjemmetilbehør i Kontrolcenter. Selvom det er designet til at være en bekvemmelighed for de eksisterende brugere, der bruger deres iPhone til at styre lys og andre apparater, bliver det en gener for dem, der ikke har nogen enheder installeret. Hvad synes du om denne funktion? Kan du lide det, hader du det? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor eller slå mig op på Twitter.

Læs også:Sådan tilpasser du din iPhone-startskærm på iOS 14?

Se Også