Sådan spiller du pc-spil på Android

Vi elsker alle at spille PUBG og Fortnite på vores smartphones, og for at være ærlig fungerer disse spil anstændigt. Imidlertid kommer de mobile modstykker til pc-spil ikke engang tæt på grafik, billedhastighed og den samlede oplevelse. Eller sig, du vil spille dine Steam-spil fra din sengs komfort. Denne guide viser dig, hvordan du spiller pc-spil på Android. Lad os begynde.

Sådan spiller du pc-spil på Android

Parsec er en ny streamingtjeneste designet til spillere fra bunden. Det giver en problemfri streamingoplevelse på din smartphone, din computer håndterer al den tunge behandling, og Parsec spejler skærmen til din telefon over internettet.

Sådan spiller du pc-spil på Android

Installer Parsec på Windows

Det første skridt er at installer Parsec på din computer. Mens du kan installere Parsec på Ubuntu, macOS, Android og Windows. Hosting er kun tilladt på Windows. Du kan streame på macOS, Android, Ubuntu og Raspbian. Det betyder, at du kan spille pc-spil på alle enheder, men ikke omvendt.

Gå til parsecgaming, og download installationsfilen til dit operativsystem.

Sådan spiller du pc-spil på Android

Når du har downloadet installationsprogrammet, skal du konfigurere Parsec på din computer. Det vil bede dig om at aktivere controller support under opsætningen, sørg for at vælge Ja.

Parsec er ikke en almindelig spejlingstjeneste, det giver dig mulighed for at spille spil næsten uden ventetid. Sådan spiller du pc-spil på Android.

Opret nu en ny konto til Parsec. Det er let og tager kun et par minutter. Når du har oprettet en konto, kan vi bruge den samme konto til at forbinde alle enhederne. Log ind på din konto og fortsæt til næste trin.

spille, parsec, cuse, spille, windows, support, enhed, spejling, spil, tmobile, endda, ønsker, streaming, service, ycomputer

Nu,Aktivér hosting. Dette giver dine venner mulighed for at spille med dig på denne computer over internettet.

Sådan spiller du pc-spil på Android

Vi er alle færdige med opsætningen, og du kan enten leje en fjerncomputer fra Parsec eller bruge din til at streame og spille spil på din Android-enhed.

Ikke alle har en dedikeret spilrigg i vores hjem, men du kan stadig spille pc-spil, hvordan? Parsec. De udlejer også fjernmaskiner pr. Time, og du kan vælge en konfiguration og begynde at spille. Hvis du har anstændige specifikationer, kan du bruge din computer, men hvis du ønsker at spille Crysis 3 på ultrahøje indstillinger, skal du sandsynligvis leje en maskine i stedet for at smelte din CPU. Priserne er anstændige, og du får fantastiske specifikationer.

Installer Parsec på Android

Du kan bruge den samme konto til at logge på din Android-enhed for at begynde at spille spil. Installer Parsec-appen fra Play Butik. På tidspunktet for dette blev Parsec ikke frigivet og arbejdede rigtig godt for en app så tidligt i udviklingen.

Sådan spiller du pc-spil på Android

Læs: Bedste live streaming apps til Android og iOS

Efter login har du vist skrivebordet på Android-enheden. Du kan begynde at spejle ved at trykke på afspil-knap ved siden af ​​computeren.

Parsec er ikke en almindelig spejlingstjeneste, det giver dig mulighed for at spille spil næsten uden ventetid. Sådan spiller du pc-spil på Android.

Det anbefales, at du slutter dit joystick til din smartphone, før du starter appen. De fleste Bluetooth-joysticks fungerer med appen, og du kan endda bruge et OTG-kabel til at tilslutte kablede controllere.

Hvis du tilslutter dit joystick, efter at spejlingen er startet, kan du lukke appen og derefter prøve igen at få den til at fungere.

spille, parsec, cuse, spille, windows, support, enhed, spejling, spil, tmobile, endda, ønsker, streaming, service, ycomputer

Efter genstart af Parsec-appen fungerer joysticket. Du kan nu nyde spillet fra din Android-telefon eller en tablet. Lydoutputtet genereres fra din smartphone, og din computer er som standard lydløs. Latenstiden afhænger af hastigheden på dit netværk, internetudbyderen og din computers ydeevne. Jeg prøvede Parsec med flere spil, og det fungerede godt. Jeg kunne endda presse 60FPS ud af appen til nogle af spilene.

Sådan spiller du pc-spil på Android

Spil pc-spil på Android

Jeg har prøvet flere spejlingstjenester som Splashtop, Teamviewer, Airserver osv., Men alle havde det samme problem. Manglende support til controllere på den mobile enhed og et laggy feed. Parsec anerkender problemet og løser det ved at opbygge deres service fra bunden. Parsec-spejling er bedre end de fleste konkurrenter, og jeg fandt næsten ingen ventetid på det samme netværk. Der var dog en mærkbar forsinkelse på forskellige netværk, da jeg fik feedet over internettet. Samlet set er Parsec anstændigt og tilbyder god funktionalitet, og brugergrænsefladen er problemfri, du kan bruge Parsec, hvis du vil prøve tunge spil og ikke har specifikationer til at køre det, da de udlejer skymaskiner pr. Time. Prøv Parsec for at spille pc-spil på din Android og del din oplevelse i kommentarerne nedenfor.

Læs også: Ny Fire TV Stick 4K understøtter ikke spejling: fix

Se Også