Sådan lytter du til Audible på pc (3 unikke måder)

Det er meget effektivt at lytte til lydbøger, og jeg kan udføre noget arbejde og lytte til en lydbog på samme tid. Audible fungerer på mobil og kræver en Amazon Prime-konto. Der er tidspunkter, hvor jeg ikke har min telefon i nærheden, men ønsker at lytte til en titel. Der er en række måder, hvorpå du kan reducere afhængigheden af ​​din telefon. For nylig skrev jeg en artikel omhvordan man lytter til Audible på Mac, Jeg indså, at vi skulle skrive den samme skrivning til pc. Lad os begynde.

Sådan lytter du til Audible på pc

1. Lyt online

Audible har en cloud-afspiller, som giver dig mulighed for at streame dine titler online. Nu fungerer det, men funktionerne er ikke de samme som appen. Jeg har oplevet så mange fejl under afspilningerne. Nogle gange indlæser spilleren ikke, ellers startede den fra starten. Dette bør kun være en mulighed, når du ikke har andre valg.

For at komme i gang skal du logge ind med din Amazon-konto på pc, vælge en titel fra Bibliotek. Afspilleren indlæses i en ny pop op-fane, og sørg for at den ikke er blokeret.

Sådan lytter du til Audible på pc (3 unikke måder)

Fordele:

  • Du kan streame, downloade, tilføje bogmærker
  • Skift afspilningshastighed.

Ulemper:

  • Cloud-afspilleren går ned nogle gange
  • Synkroniserer ikke position og bogmærker.

2. Brug Window 10-appen

Nu, hvis du har Windows 10, er Audible tilgængelig i Microsoft Store (undskyld Mac-brugere), og du kan bruge det i stedet for at lytte til dine lydbøger.

Det er nemt at downloade Audible til Windows 10. Trykke Start og gå til Microsoft Store.Søg 'Hørbar'Og tryk på Få.Alternativt kan du klikke på dette direkte link.

Sådan lytter du til Audible på pc (3 unikke måder)

Start Hørbar, og du får vist login-siden. Indtast dine Amazon eller Audible loginoplysninger, så er du inde.

har du spekuleret på, hvad hvis du ikke har din telefon rundt og ønsker at lytte til hørbar her er Sådan lytter du Audible på pc.

Nu kan du søge efter dine titler i biblioteket eller downloade nye.

windows, afspiller, lytter, cuse, proffer, bogmærker, afspilning, hastighed, ulemper, værker, ønske, måder, tplayer, tcloud, let

Fordele

  • Let at bruge UI
  • Changle afspilningshastighed, sleep timer, bogmærker osv
  • Køb lydbøger fra appen
  • Et ekstra værktøj kaldet "Send en bog"

Ulemper

  • Fås kun til Windows 10 og Windows 8
  • Buggysøgningsfunktion

Læs også: 5 bedste spilemulatorer til Android

3. Brug af Android-emulator

Hvis du ikke har Windows 10/8 på pc, er der stadig bedre løsninger. For eksempel kan vi emulere Android-appen med en emulator. Der er så mange gratis emulatorer til din pc, som du kan bruge til at køre Audible. Jeg skal bruge Nox-emulator, det er gratis og får jobbet gjort.

Gå til Nox officielle hjemmeside og klik på download-knappen. Filen er på 384 MB, så det skal ikke tage meget tid at downloade. Når du er færdig, skal du installere opsætningen

Du kan enten installere apps fra Google Play Butik som du gør på din Android-smartphone, eller du kan download apk-filen fra webbrowser inde i Nox og installer det derefter. Jeg foretrækker anden vej, da det er mere praktisk.

På Nox Player-startskærmen skal du se en Browser, klik på den og gå til Google og søg efter Hørbar Android APK. I søgeresultaterne skal du se et link fra Apk-spejl, klik på det. Alternativt kan du bruge kan kopiere og indsætte dette link.Sådan lytter du til Audible på pc (3 unikke måder)

Du har installeret Audible-smartphone-appen på din Mac. Da den er optimeret til en telefonskærm, skifter den til lodret visning. Log ind på din Amazon-konto, og du skal alle dine købte lydbøger under biblioteksafsnittet, fordi brugergrænsefladen er intuitiv, og du får alle muligheder som afspilningshastighedskontrol, dvale-timer, skift let til kapitler.

Log ind med din Amazon-konto, og du er færdig. Du kan også lytte til Hørbare kanaler

Sådan lytter du til Audible på pc (3 unikke måder)

Fordele:

  • Fungerer med enhver Windows-version
  • Hørbare kanaler

Ulemper:

  • Ydeevnen er lidt langsom

Der er en anden løsning, hvis du ønsker at lytte til dine lydbøger på din MP3-afspiller eller gamle iPod. Du bliver nødt til at udpakke filerne ved at indsætte følgende kommando i dialogboksen Kør.

C: \ Brugere \ NAVN \ AppData \ Local \ Packages \ AudibleInc.AudibleforWindowsPhone_xns73kv1ymhp2 \ LocalState \ Content

Det eneste problem er, at du først skulle finde en måde at konvertere aax-filerne til mp3. OpenAudible er en opensource-software, der gør netop det. Dette er normalt nyttigt, når du har en ældre iPad uden hørbar app. Opsætningen er let, når den er installeret, skal du blot importere aax-filen og konverteringsprocessen med en start, når du klikker på lydbogen.

Hvordan lytter du til Audible på pc?

Vi viste dig et par alternative måder at lytte til hørbar på pc, du kan bruge cloud-afspilleren til at bruge den i webbrowseren. Den officielle Windows10-app fungerer godt, men du behøver ikke få Windows 10 til at gøre det og kan altid bruge en emulator. Fortæl os hvad du synes i kommentarerne.

Læs:Sådan får du 2 gratis lydbøger fra hørbar prøve i stedet for 1

Se Også