Sådan får du iOS 14 offentlig beta på din iPhone?

iOS 14 udvikler beta har været ude i flere uger nu, men det koster $ 99 for alle, der ønsker at prøve den nyere software på deres iPhone. Apple frigiver imidlertid også den offentlige beta for nylig, som du kan installere gratis på din iPhone. Lad os se hvordan

Hvilke enheder understøtter iOS14

Alle iPhones, der blev frigivet efter iPhone 6s, ville få den nyeste iOS14. Listen inkluderer også iPhone SE (1. og 2. generation) og iPod Touch 7. generation.

iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max
iPhone XS og XS Max
iPhone XR 10,5-tommer
iPhone X 9,7-tommer
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone SE (2020)
iPhone SE (2016)
iPod Touch (7. generation)

Ansvarsfraskrivelse: iOS 14 Public Beta er en tidlig version af softwaren og har masser af bugs. Jeg vil anbefale at bruge en sekundær iPhone og sikkerhedskopiere dine data til iCloud eller på en computer.

For at installere iOS 14 Public Beta skal du blot gå til beta.apple.com, rulle ned og finde login-knappen. Log ind med dit Apple-id, der er logget ind på din iPhone.

Sådan får du iOS 14 offentlig beta på din iPhone?

Når du er logget ind, skal du rulle ned til sektionen Kom godt i gang og trykke på tilmeld din iOS-enhed. Efter det ganske enkelt tryk på knappen Download profil på websiden for at downloade profilen.

Sådan får du iOS 14 offentlig beta på din iPhone?

Profilen er nu downloadet på din iPhone, og vi skal bare installere den. Naviger til appen Indstillinger, og tryk på Generelle indstillinger. Under profil finder du den installerede profil.

Apple frigiver også den offentlige beta for nylig, som du kan installere gratis på din iPhone. Lad os se hvordan.

Tryk på knappen Installer øverst til højre, og du bliver bedt om at genstarte iPhone. Fortsæt med at genstarte, så er vi næsten færdige.

telefon, plusphone, generelt, indstillinger, profil, tlatestos, maxphone, inchphone, hplenty, find, bare, genstart, som

Gå nu til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering> Download og installer. Afhængigt af din internetforbindelse vil det tage et par minutter at installere den nyeste software og kan genstarte enheden flere gange. Når det er gjort, har du den nyeste iOS 14 Public Beta.

Sådan får du iOS 14 offentlig beta på din iPhone?

Så meget som jeg kan lide at teste de nye funktioner i iOS 14, har den masser af fejl, der resulterer i appnedbrud, utilsigtet genstart og buggy-interface. Hvis du har lyst til at gå tilbage til den stabile version efter at have prøvet den nyeste software, er det virkelig simpelt.

Sådan afinstalleres iOS 14 Public Beta?

Naviger til Indstillinger> Generelt> Profil> iOS 14-profil> slet profilen og vent på den næste officielle opdatering fra Apple, og du er iPhone, gendannes til den seneste stabile version.

Sådan får du iOS 14 offentlig beta på din iPhone?

Men hvis du straks vil vende tilbage til en tidligere version af iOS, skal du gendanne sikkerhedskopien fra computeren, hvis du oprettede en.

Afsluttende ord

Dette var en hurtig måde at installere iOS 14 Public Beta på din iPhone. Jeg er enig i at betale $ 99, bare for tidlig adgang giver ikke meget mening, og det er derfor, offentlig beta er gratis for alle. Under alle omstændigheder lad mig det vide, hvis du er i tvivl eller står over for problemer, mens du installerer iOS 14 på din iPhone.

Se Også