Sådan deaktiveres Samsung papirkurven og slettes filer direkte

Hvis du er ny på en Samsung-enhed, bliver du måske overrasket over at vide, at der er en papirkurv. Denne papirkurv ligner Google Fotos ' Bin-funktion. Så når du sletter fotos, videoer og filer på en Samsung-enhed i stedet for straks at forsvinde fra din telefon, går det til papirkurven. Disse filer opbevares i papirkurven i 30 dage og kan tilgås i Samsung Gallery-appen eller appen My Files. Bare tryk på de tre prikker øverst til højre og vælg papirkurven. Spørgsmålet er, hvordan sletter du fotos permanent fra Samsung-telefoner?

Sådan deaktiveres Samsung papirkurven og slettes filer direkte

Selvom det er godt for de fleste brugere, da dette er en god måde at kompensere for utilsigtet sletning, men der er tidspunkter, hvor det kan give dig flov. Så jeg deaktiverede for en gang papirkurven, så snart jeg fandt ud af det. Hvis du gør det, slettes fotos direkte uden først at flytte dem til papirkurven.

Sådan slettes fotos permanent fra Samsung-telefoner

For at konfigurere billeder, der skal slettes direkte, skal vi slukke papirkurven. Papirkurven findes i både Samsung Gallery-appen og Mine filer-appen, og den skal derfor slukkes separat for begge.

Gå over til Samsung Gallery-app og tryk på menuen med tre prikker i øverste højre hjørne. Fra indstillingerne skal du trykke på Indstillinger.

Sådan deaktiveres Samsung papirkurven og slettes filer direkte

Naviger til bunden i menuen Indstillinger og slukke for papirkurven. Du vil dog stadig kunne se papirkurven i menuen med tre prikker. Urgh, Samsung! Bare ignorere det, eller tryk på indstillingen "Ikke nu", hvis du fejlagtigt åbner den.

Samsungs papirkurv er god for de fleste brugere at beskytte mod utilsigtet sletning, men nogle gange kan det give dig flov.

Vi gentager de samme trin for appen Mine filer. Gå over til Samsung My Files og tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne og tryk på Indstillinger.

trecycle, samsung, genbrug, fotos, slet, tsamsung, tthree, ttop, højre, deaktiver, enhed, btrecycle, bfeature, filer, bare

Fra menuen Indstillinger skal du slukke for "papirkurven". I lighed med Galleri-appen findes papirkurven stadig i appen Samsung My Files, men du kan sikkert ignorere den.

Sådan deaktiveres Samsung papirkurven og slettes filer direkte

Desuden, hvis du bruger en tredjeparts galleri eller a filhåndteringsapp, ville det helt omgå Samsungs papirkurvfunktion. Fotos og filer, der slettes fra disse apps, forsvandt straks fra din telefon. Dette er grunden til at du skal være forsigtig med, hvad du sletter fremad.

Indpakning: Deaktiver Samsung papirkurven

Ideen om en papirkurv har eksisteret siden lang tid og blev først banebrydende af Windows-operativsystemet. Brugere har ledt efter en på deres Android i nogen tid, og nu har de den. Men ikke alle har brug for eller endda bruger det, og nogle af os vil bare slippe af med det. Ting kan blive akavet, hvis nogen finder alle de pinlige eller følsomme dokumenter eller mediefiler i papirkurven, fordi du har glemt at du sletter den. For brugere som disse er det en langt bedre løsning at bare deaktivere papirkurven i Samsung.

Læs også: Sådan deaktiveres Bloatware-apps på Samsung One UI-telefoner uden rod

Se Også