Sådan tilpasses Linux Terminal på Chromebook

Med Chrome OS 84 kan du åbne flere faner på terminalen. Det ser ud og føles helt som en terminalversion af Chrome-browseren. Bortset fra det gav du også et par tilpasningsmuligheder. Når det er sagt, her er hvordan du kan få adgang til terminaltilpasningsindstillinger.

Før vi begynder

Først skal du sørge for, at du har den nyeste version af Chrome OS eller mindst Chrome OS 84 eller nyere. For at kontrollere skal du åbne indstillingerne og vælge "Om Chrome OS" i venstre sidebjælke. Her kan du tjekke versionen af ​​dit Chrome OS, hvis det er under version 84, skal du sørge for at opdatere OS. Det skal du også aktivere Linux på Chromebook.

Sådan får du adgang til Linux Terminal-tilpasning

For at få adgang til tilpasningen skal du først åbne terminalen på din Chromebook fra app-skuffen.

Sådan tilpasses Linux Terminal på Chromebook

Der er ikke en mulighed i terminalen, men du kan trykke langsomt eller højreklikke på terminalikonet på hylden og klikke på Indstillinger i menuen.

Sådan tilpasses Linux Terminal på Chromebook

Nu kan du foretage ændringer i terminalindstillingerne og også tjekke ændringerne i terminalen i realtid. Og her er alle de ændringer, du kan gøre i terminalindstillingerne.

Udseende

I afsnittet Udseende kan du ændre terminalens komplette tema, baggrundsfarve, skrifttype, skriftstørrelse, markørfarve, blinkende osv. Du kan rulle ned og ændre de individuelle indstillinger efter dit ønske, og ændringerne sker i realtid, så at du kan få et klart overblik over, hvad der ændrer sig, og hvordan det ser ud. Jeg er ikke fan af terminalens tilpasningsudseende, men dette gør terminalen mere indrettet med Chrome OS-designstil.

tterminal, ligesom, terminal, åben, linux, mus, chroos, faner, make, optionn, klik, real, tchanges, indstillinger, størrelse

Tastatur og mus

Dette er det vigtigste afsnit, da du kan indstille tastatur- og musegenveje og indstillinger. En genvej, jeg savnede meget, er Ctrl + V for at indsætte koden i terminalen. I stedet skal vi bruge Ctrl + Shift + V, hvilket skaber inkonsekvens. Men nu kan du ændre det herfra. Rul bare ned og aktiver "Ctrl + V indsæt adfærd" i tastatur- og musindstillingerne. Det er det, du kan få din Crct + V-genvej tilbage.

Faktisk kan du helt ændre terminalens opførsel for at opføre sig som en Chrome-browser ved at aktivere tastaturgenveje som ctrl + T for at åbne en ny fane, ctrl + 1to9 for at skifte mellem faner osv.

Sådan tilpasses Linux Terminal på Chromebook

Afslutter

Du har også en adfærdssektion, hvor du kan aktivere ting som at vise dimensionens størrelse på terminalen, når den ændres. Under alle omstændigheder er der ikke nogen vigtige funktioner i adfærdssektionen.

Læs også: -Sådan udvides lagerplads til Linux på din Chromebook

Se Også