Sådan annulleres Netflix på appen

Mens låsning af coronavirus har efterladt millioner af mennesker, der ser Netflix, vil nogle af jer måske spare nogle penge ved at opsige dit abonnement. Det eneste problem er, at der ikke er mulighed for at opsige abonnementet i Netflix-appen. Den officielle metode til at annullere Netflix-abonnement kræver, at du bruger en computer. Men hvis du ikke har adgang til en computer, kan du stadig gøre det fra din smartphone. Sådan gør du.

Læs: Pandemiske film på Netflix, du kan se lige nu!

Sådan annulleres Netflix på appen

Åbn enhver webbrowser efter eget valg på din smartphone og log ind på din Netflix-konto. Denne metode fungerer for både Android og iOS. Når du er logget ind på din konto, tryk på Hamburger-ikonet (☰) i øverste venstre hjørne. Dette åbner 'Menu' -indstillingen fra venstre side af skærmen.

Sådan annulleres Netflix på appen

Næste tryk på knappen "Konto" for at komme til din kontos medlemsmenu. På det næste skærmbillede vil du se dine kontooplysninger. Rul ned til bunden af ​​siden, indtil du ser muligheden "Annuller medlemskab" under afsnittet "Medlemskab og fakturering". Tryk på knappen 'Annuller medlemskab'.

Sådan annulleres Netflix på appen

Derefter beder den dig om at bekræfte din annullering af kontoen. Tryk på knappen "Afslut annullering". Dette stopper dit Netflix-abonnement, men du har stadig adgang til streamingtjenesten indtil den næste faktureringsperiode.

Der er ingen mulighed for at opsige abonnementet i Netflix-appen. Her er en simpel løsning, hvis du ikke har en computer med dig.

Annuller Netflix fra Google Play Butik eller App Store

Hvis du har adgang til Netflix via Google Play Butik eller App Store, skal du gennemgå abonnementsmuligheden i den respektive app.

For Android skal du åbne Google play-appen, trykke på Hamburger-ikonet (☰) i øverste venstre hjørne. Tryk derefter på Abonnementer, og vælg Netflix på listen over dine aktive abonnementer, og tryk på den for at opsige abonnementet.

For iPhone og iPad skal du åbne appen 'App Store' og trykke på dit profilbillede øverst til venstre på skærmen. Rul ned og tryk på Abonnementer lige under den købte mulighed. Tryk på dit Netflix-abonnement på listen, og vælg Annuller abonnement.

Læs også: Sådan ser du Netflix sammen på skrivebordet

Se Også