Sådan tilføjes IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix

Med en overflod af film og tv-shows påNetflix, nogle gange er det svært at beslutte, hvad du vil se næste gang. Netflix plejede at vise nogle ratings, senere valgte det at gå med matchprocent, der ikke viser nogen detaljer om filmen.

Tidligere brugte jeg kromforlængelse som NEnhancer, Rateflix og Netflix Rate-udvidelse, som tilføjer IMDB-ratings til Netflix-skrivebordet. Men efter en nylig Netflix-opdatering med brugergrænsefladen ser ingen af ​​dem ud til at fungere. Enter Trim, det er en ny Google Chrome-udvidelse, der tilføjer IMDB & Rotten Tomatoes ratings på den nye version af Netflix

Sådan tilføjes IMDB-vurdering til Netflix

Installer Trim fra Google Chrome Store.

Sådan tilføjes IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix

Gå over til Netflix (hvis den allerede er åbnet, så opdater siden), kan du se på IMDB & Rotten Tomatoes-klassificeringer i øverste højre hjørne af miniaturebilleder på Netflix-startsiden.

Sådan tilføjes IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix

Ved at klikke på klassificeringerne åbnes IMDB og Rotten Tomatoes websteder for den film eller tv-serie. Men det giver ikke episodebedømmelser som RateFlix-udvidelsen, der bruges til at vise.

Her er en ny Chrome-udvidelse, der tilføjer IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix. Aug 2017

Under alle omstændigheder har Trim muligheden for at udtone film eller tv-shows med lave ratings. For at aktivere dette skal du klikke på udvidelsesikonet og indstille "IMBD-vurderingstærskel" og "Rotten Tomatoes rating-tærskel" og klikke på "Fade out low rated items".

ratings, rottenmatoes, rating, shows, netflix, want, watch, next, google, tnetflix, thresholdnd, googlessistance, timdb, dark, tager

Dette udtoner alle film og tv-shows, der har en lav rating end den tærskel, du har indstillet.

Sådan tilføjes IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix

Tilføj IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix (Android | iOS)

Tilsyneladende ser der ikke ud til at være nogen hurtig måde at kontrollere IMDB eller Rotten Tomatoes rating på dine Android- eller iOS-enheder. Fra nu af bruger jeg Google Assistance (eller du kan bruge Siri, hvis du har en iPhone) til at finde IMDB-klassificeringen.

Sig for eksempel, at jeg planlægger at se 'Dark Knight' på Netflix og vil vide, hvordan folk har bedømt det på IMDB, så tryk blot på startknappen, mens de er i Netflix-appen, og sig, 'Dark Knight IMDB-vurdering'. Ideelt set bør Google-assistance tale op om vurderingen direkte, men i stedet tager den dig til en ny side og åbner IMDB-siden for den film. Det tager et par ekstra vandhaner at komme tilbage, men det fungerer.

Opdatering:

Endelig er der en Android-app, der viser IMDb-klassificeringer i Netflix-appen. Download blot Flutter fra Google Play Butik. Åbn appen, og tryk påKonfigurer indstillinger> Administrer understøttede apps> Skift Netflix-indstillingen til Til. Tryk derefter på påAktivér Flutter knappen nederst på skærmen. Dernæst beder Flutter dig om at aktivere tilgængelighed i indstillingerne. Gå videre og gør det. Når du er færdig, næste gang du åbner Netflix-appen, ser du en lille popup med en IMDB-vurdering af den film og tv-shows.

Sådan tilføjes IMDB og Rotten Tomatoes Ratings på Netflix

Vores venner hos Fixed har udviklet en kromudvidelse til implementering af IMDb og Rotten Tomatoes ratings på Hulu. Du kan finde det her.

Se Også