Bedste GIF-tastaturapps til Android

Jeg voksede op med at sende tekstbaserede emojier som: P og: D på klassiske Nokia 3310. Men siden da er smartphones kommet langt, og det samme har emojier og GIF'er. De er mere beskrivende, findes i alle mulige former og størrelser, og de kan godt lide at bølge med tænder på dig. Med den tanke i tankerne skal vi se på nogle af de bedste GIF-tastaturapps til sms'er på Android.

Læs:Del din computers mus (og tastatur) med din Android

GIF-tastaturapps Android

Mens der er mange GIF'er, emojier og klistermærke-tastatur-app tilgængelige i Play Butik, a dedikeret app til GIF'er kan være overkill for nogle mennesker. Hvis du ønsker at bruge mere end et tastatur, som mange andre, skal du installere Quick Keyboard Switch, der hjælper dig med hurtigt at skifte mellem almindeligt tastatur og GIF-tastatur. Standardmetoden til at gøre det samme er vanskelig og kræver mere indsats end nødvendigt.

1. Gboard

Gboard (forkortelse for Google Keyboard) er forudinstalleret på de fleste Android-smartphones. Som de fleste tastaturer der kommer den også med nogle smileys og GIF'er som standard, men der er også en mulighed for at søge efter nye GIF'er ved hjælp af den indbyggede søgefunktion. Jeg antager, at der ikke er nogen overraskelser her, fordi søgning er Googles mellemnavn.

Bedste GIF-tastaturapps til Android

Selvom det kommer med live smileys eller GIF-smileys og klistermærker, kunne jeg ikke rigtig godt lide den måde, de blev præsenteret på. Jeg kunne ikke se mere end 2 live smileys på en enkelt skærm, som tvang mig til at rulle en hel del for at finde den, jeg ledte efter. Google har brug for at reducere størrelsen for at rumme flere smileys på en enkelt skærm. Samlingen af ​​live GIF-smileys er også virkelig lille.

Hvor Gboard skinner, er alle andre Google-tjenester, som det integrerer i som kort, søgning, oversættelse og stemmekommandoer. Gør livet så meget lettere.

Dom: GIF-søgningen giver dig flere GIF'er, end du ved, hvor og hvordan du bruger, plus yderligere Google-funktioner som søgning, oversættelse og kort vil gøre dit liv meget lettere.

2. Facemoji Emoji-tastatur

Facemoji Emoji er en af ​​de nye deltagere i GIF- og emoji-tastaturscenen, men har hurtigt klatret op ad rækken. Med mere end 3500 humørikoner, GIF'er, klistermærker og symboler at vælge imellem har Facemoji nok til at tilfredsstille din tørst efter at kommunikere i GIF'er.

Når jeg indlæste GIF-eksempler, bemærkede jeg, at det var hurtigere end Gboard. Facemoji vil også foreslå dig humørikoner, når du skriver ord som klapper, smiler, fødselsdag eller spiser. Så du ved, at der er den perfekte emoji til følelser, du prøver at udtrykke.

Bedste GIF-tastaturapps til Android

Biblioteket er omfattende og sjovt at bruge. Der er en søgefunktion for at finde flere GIF'er på nettet. Det får dig til at bruge det, selvom du ikke tænkte på, hvilket gør det lidt vanedannende. Det kommer med sprogoversættelse, som efter min mening fungerer ved hjælp af Google Translate API.

Andre funktioner inkluderer et udklipsholder, stemmestøtte og smarte svar. Du kan gøre dit ansigt til en emoji, animoji. På den anden side er forudsigelig tekst ikke op til mærket, og der er bedre muligheder.

Dom: Facemoji Emoji er en app, der er bygget til folk der elsker at bruge emojis, ikke til folk der elsker at skrive. Jeg kan godt lide den indbyggede manager til udklipsholder, men den mangler bevægelige emojier, der findes i Gboard.

3. Tenor

Tenor er ikke ligefrem en tastaturapp som resten, men det er mere som en søgemaskine til GIF'er, som du derefter kan dele på enhver platform eller messenger. Biblioteket er enormt og indlæses ret hurtigt. Indtast bare nøgleordet, så kommer Tenor tilbage med forslag, som du kan dele, poste eller integrere hvor som helst.

Med emojis og klistermærker, der hurtigt overtager ord og sætninger, er her nogle af de bedste GIF-tastaturapps til sms'er på Android. Udtryk mere med mindre.

Det understøtter også videoer, som jeg endnu ikke har set på noget andet GIF-tastatur. På denne måde konkurrerer Tenor dybest set med Giphy, en anden søgemaskine bygget til søgnings-GIF'er, men Tenor er super hurtig og virkelig sjov. Når du har sendt GIF'en, starter din standardtastatur-app, fordi Tenor faktisk ikke har et alfanumerisk tastatur. Det blev bygget kun GIF'er.

Tenor er en supplerende app bygget til at supplere din eksisterende tastaturapp. Du kan oprette en konto og dele dine GIF'er online. Samfundet er stort og aktivt. Du kan se populære og berømte GIF'er på farten.

Dom: Tenor er en fantastisk app til at søge og sende GIF-billeder. Det er sandsynligvis også den hurtigste GIF-app, og samlingen er fantastisk. Det eneste, det mangler, er et ordentligt alfanumerisk tastatur, men det var aldrig dets vigtigste attraktionspunkt.

4. Kika

Kika er et meget populært humørikon og GIF-app til sms-app med mere end 2 millioner anmeldelser i Play Butik. Du kan vælge mellem over 3000 GIF'er, humørikoner og klistermærker. Samlingen er robust og designene er seje.

Der er en indbygget søgemaskine, der er hurtigere end Gboard, men ikke så hurtig som Tenor. Der er en forudsigelsesmotor, der forudsiger emojis som din nøgle i ord.

gifs, som, tastatur, søg, vil, stemme, dom, tenorer, opret, klistermærker, gboard, google, kommer, tbuilt, smileys

Hvad der gør Kika så fantastisk er dens ordbog, 300+ temaer og 50+ humørikonbaserede spil, som du kan spille i din fritid. Kika Keyboard handler om tilpasninger. Du kan endda vælge din font og tastetryklyde. Layoutet kan være QWERTY eller AZERTY. Understøtter stemmetypning.

Dom: Kika er en fantastisk og en af ​​de bedste GIF-tastaturapps, der er kendt for indstillinger, der kan tilpasses, og et stort GIF- og humørikonbibliotek.

5. Bobble

Bortset fra alle de sædvanlige funktioner som emojis, GIF'er, temaer, skrifttyper, klistermærker og humørikoner giver Bobble dig mulighed for at oprette en avatar og bruge den til at oprette et antal GIF'er.

Bobble bruger avanceret ansigtsgenkendelsesteknologi til at oprette en animeret version af dig, som du kan bruge til at oprette et antal forskellige GIF'er og klistermærker.

Bedste GIF-tastaturapps til Android

Selvom GIF-søgning mangler, understøtter den tale-til-tekst, skrifttyper og temaer at vælge imellem. Det er nemt og sjovt at oprette en ny bobble. Inden for få klik får du din nye avatar oprettet, som du kan bruge overalt.

Dom: Bobble er en sej lille app til at oprette dine personlige GIF'er og animationer, der straks får dine venner til at spørge dig, hvilken app er det. Plus, det gør stort set alt, hvad andre apps gør undtagen GIF-søgning. Det er begrænset i den afdeling.

Afslutter: 

GIF-tastaturer findes i alle former og farver, hvor hver tilbyder noget andet. Du kan søge på nettet, oprette dine egne avatarsbaserede GIF, bruge et funktionsrige tastatur eller være en del af et socialt GIF-baseret samfund, alt afhænger af din smag. Eller du kan bare installere en masse af dem og bruge dem alle sammen.

Se Også