Bedste Gestus Navigation Apps til Android

Sidste år erstattede Apples iPhone X den gamle hjemmeknap med et mere effektivt gestusbaseret navigationssystem. Og kort efter flyttede også OEM'er som Samsung, OnePlus, Xiaomi, Realme væk fra standardlayoutet med tre knapper til Gesture Navigation. Men hvis du bruger Stock Android, kan du muligvis gå glip af gestusnavigation. Nå viser det sig, at du ikke behøver at skifte din smartphone eller vente på Android Q, bare for at opleve disse funktioner. Jeg har lavet en liste over 8 topbevægelsesnavigationsapps til Android, der erstatter dit eksisterende layout med tre knapper på enhver Android-telefon. Lad os komme igang.

Før vi begynder

De fleste af disse apps kan ikke skjule den nederste navigationslinje fra din telefon, og du skal enten have rootadgang eller bruge ADB til at skjule navigationslinjen. Hver af de følgende apps har en anden måde at fjerne navigationslinjen fra bunden, som du kan finde i appens indstilling. Men generelt skal du følge dette trin.

  1. Aktivér udviklertilstand på Android
  2. Aktivér USB-fejlretning på Android
  3. Installer ADB på din pc
  4. Slut din telefon til pc via USB
  5. Kør en ADB-kommando

Gesture Navigation Apps til Android

1. Samsung Galaxy OneUI-navigationsbevægelser

Appen har en vildledende titel, men den fungerer godt. I stedet for knapper tilbyder den strimler med små prikker på de tre sider af skærmen. Hver knap kan interagere med tre typer bevægelse; Stryg, hold og stryg og hold. Du kan tilføje op til 10 knapper på hver side, som kan tilbyde en latterlig mængde genveje. Og hvis du ikke kan lide prikker, der vises hele tiden, kan du trykke en gang på strimlen for midlertidigt at skjule den eller minimere synligheden og holde den gennemsigtig.

Bedste Gestus Navigation Apps til Android

Appen kræver tilgængelighedstilladelser for at fungere korrekt. Det kan også fungere uden at skjule navigationslinjen, da det ikke forstyrrer knapperne. Der er et par premium handlinger, som du kan knytte til knapperne efter oplåsning gennem køb i app til omkring $ 2.

Installer Samsung Galaxy OneUI Gestures

2. Skift hurtigt

Swiftly Switch er en anden populær app, der erstatter din eksisterende navigationslinje og giver dig en helt ny måde at navigere på din Android på. I modsætning til den forrige app tilbyder Swiftly Switch langt flere funktioner og genveje, som du kan udføre ved en simpel strygning. Du kan aktivere værktøjslinjen i tre kanter og tilpasse listen over tilgængelige indstillinger fuldt ud.

Læs: Bedste mind mapping apps til Android

Bedste Gestus Navigation Apps til Android

Værktøjslinjen kan udløses fra den angivne position på siden, og du kan tilpasse bredde, højde, farve og handlinger. Det understøtter op til 6 forskellige handlinger, der vises i en halvcirkel (som cirkelstyringsapp). Du kan stryge til et af elementerne for at udløse den tilknyttede handling. Hvis du stryger længere, kan du udløse hurtige handlinger som visningsmeddelelser, sidste app, søggenveje osv.

Swiftly Switch kan tilbyde en masse funktionalitet, mens du udskifter din eksisterende navigationslinje med tre knapper.

Installer hurtigt

3. Flydende navigationsbevægelser

Fluid Navigation Gestures er det tætteste match til iPhone X- eller MIUI-gestuskontroller. Det tilbyder navigationsbevægelser fra seks punkter på din skærm. To på undersiden af ​​hver side og fire på nederste kant af skærmen. Hvert punkt kan udføre to handlinger ved hjælp af stryg og stryg og hold bevægelse. Du kan tildele navigationsknapper, handlinger, app-udløsere osv. Som bevægelser med denne app. Dog er nogle af handlingerne og alle apps låst bag en betalingsvæg, som du kan låse op for $ 0,99.

Det er tid til at fjerne dine navigeringsknapper på skærmen og skifte til en af ​​de bedste gestnavigationsapps til Android.

Du kan tilpasse animationer, farve, størrelse og vibrationer i pro-versionen. Det kan gemme og eksportere tilpassede indstillinger til fremtidig brug. Appen anbefaler dig at skjule navigationslinjen ved hjælp af ADB-kommandoerne i appen. Du kan følge trinene ovenfor eller i appen for at skjule navigationslinjen.

Installer væskens navigationsbevægelser

4. Hurtiggør

Der var en funktion, der aldrig kom til rampelyset, brugerdefinerede tegningsbevægelser på skærmen. Quickify bringer bevægelserne tilbage til Android, hvor du kan udløse apps, foretage opkald, sende tekster og endda åbne webstedslinks.

gestus, gestus, stryg, ved hjælp af, navigatigestestures, switch, skjul, tnavigatibar, tre, hurtigt, fingeraftryk, pixel, tfingerprint, lignende, navigationppsndroid

Appen er meget enkel, du indtaster dine brugerdefinerede bevægelser, og appen udløser den handling, der er knyttet til den. Gå til appen, tryk på + knappen øverst til højre og tegn din gest. Derefter tildeler du en handling, så er du færdig. Appen viser et svævende ikon, der åbner tegneområdet, og du kan tegne gestus. Du kan justere ikonstørrelsen, gennemsigtigheden og placeringen fra indstillingerne.

Det er en fantastisk app til hurtigt at få adgang til apps og indstillinger, hvilket ville tage betydeligt mere tid, hvis du skulle få adgang til det på den traditionelle måde. Quickify er gratis og har annoncer.

Installer Quickify

5. Navigationsbevægelser

Navigation Gestures er udviklet af nogle fantastiske folk på XDA og tilbyder en anden type navigation. Det er løst baseret på Googles Pill Navigation, men har meget mere funktionalitet. Pillen sidder bekvemt i bunden, og du kan tildele forskellige handlinger til vandhaner og swipes.

Bedste Gestus Navigation Apps til Android

Du kan endda opdele pillen i tre dele, hvilket gør pillen gennemsigtig og tilføjer endnu mere funktionalitet til hvert afsnit. Tildel forskellige handlinger, navigationsgenveje, mediegenveje og apps til swipes og tryk på pillen. Hvis du beslutter at beholde pillen, kan du også tilpasse udseendet. Du kan ændre farver, radius, position, kant og alle ni yards.

Premium-handlinger og udløsere er tilgængelige som et addon, som du kan købe for $ 1,99 fra Play Butik. Navigationsbevægelser er et must for strømbrugere.

Installer navigationsbevægelser

6. Nova Launcher Prime

Nova Launcher er en af ​​de bedre løfteraketter derude. Den har en fuldt tilpasselig startskærm, appskuffe, mapper osv. Du kan ændre udseendet og følelsen af ​​launcheren og endda anvende en mørk tilstand. Hvis det ikke var nok, får du også bevægelser, der gør det endnu bedre.

Sådan har jeg sat gestus på min Nova launcher prime.

  • Stryg op - App-skuffe
  • Stryg nedad - Meddelelse
  • Dobbeltklik - Sleep
  • To fingre stryges nedad - udvid Notifikation

Læs også: Sådan bruges en iPhone som mus til Mac

Bedste Gestus Navigation Apps til Android

Du kan indstille brugerdefinerede udløsere og handlinger, der udløses hver gang du laver en gest på startskærmen. Du kan stryge ned for at vise underretninger, klemme ind for at få vist forhåndsvisning, klemme ud for seneste osv. Den har i alt 11 unikke bevægelser, som alle kan tilpasses.

I modsætning til andre apps på denne liste betales denne app, men betaler kun en dollar for alle de søde bevægelser. Det er hver øre værd.

Installer Nova Launcher Prime

7. Fingeraftrykbevægelser

Fingeraftrykbevægelser bringer Google Pixel-fingeraftryksscannerbevægelser til enhver enhed. Selvom det ikke er som Pixel-funktion, får det stadig et par ting rigtigt. Denne app har ikke mange udløsere, da den er begrænset til fingeraftrykssensorens hardwarefunktioner. Du kan tildele en handling eller en app til enkelt tryk og stryg hurtigt på fingeraftrykket.

Det er tid til at fjerne dine navigeringsknapper på skærmen og skifte til en af ​​de bedste gestnavigationsapps til Android.

Appen indeholder to API'er, en til Pixel-enheder og en anden til resten af ​​enhederne. Hvis du har en Nexus eller en Pixel-enhed, vil den tilbyde helt forskellige bevægelser. Du kan bruge fingeraftrykslæseren på din telefon til at stryge op, ned, til venstre og til højre, men du får ikke mulighed for at trykke på.

Appen fungerer godt, og jeg havde ingen problemer med de enheder, jeg testede den på. Appen er gratis og har et par annoncer, som du kan fjerne for $ 1,49.

Installer fingeraftryksbevægelser

8. T Strygbevægelser

Denne næste app er designet til at holde handicappede i tankerne. Det har til hensigt at erstatte navigationslinjen med kantbevægelser, hvor du kan udløse handlinger med en, to og tre fingre. Du kan indstille en gestuslinje på hver side af skærmen og tildele lyd og vibrationer, så det giver dig feedback, hver gang en vellykket gest registreres.

gestus, gestus, swipe, brug af, navigatigestestures, switch, skjul, tnavigatibar, tre, hurtigt, fingeraftryk, pixel, tfingerprint, lignende, navigationppsndroid

Du kan tildele systemhandlinger, genveje og app-udløsere på bevægelserne. Appen viser en bjælke oven på alle apps, så brugerne får en god idé om, hvor gestusområdet er placeret på skærmen. Du kan dog justere farve, justering, størrelse og opacitet på sidebjælkerne.

Appen har også en betalt version, der tilbyder et par ekstra funktioner. T Swipe er en fantastisk app til alle, der ønsker at slippe af med navigationsknapperne.

Installer T Swipe Gestures

9. Aktivér bevægelser på Android Q

Google annoncerede Android Q beta 3, der implementerer fuld gestusnavigation, hvilket betyder at du kan fjerne knapperne og navigere ved hjælp af bevægelser. Dette ville spare en masse fast ejendom på skærmen ved at erstatte den tykke navigationslinje med en slank næsten usynlig bjælke, der sidder i nederste kant for at give dig en reference. Det er let at navigere ved hjælp af bevægelser, du kan gå hjem ved at stryge op, åbne seneste ved at stryge op og holde nede, indtil du føler haptisk feedback. Stryg fra en af ​​sidekanterne for at gå tilbage.

Du kan aktivere funktionen ved at følge disse trin. Indstillinger> System> Bevægelser> Systemnavigation> Fuld gestusnavigation.

Bedste Gestus Navigation Apps til Android

Gesture Navigation Apps til Android

Disse var nogle af de bedste Gesture Navigation-apps til Android, der ville gøre navigationsknapperne forældede. Hver app tilbyder noget unikt, og du kan installere en hvilken som helst app for at drage fordel af bevægelserne. Fluid Navigation Gestures, Full-Screen Gestures og MIUI Gestures tilbyder lignende stilbevægelser og animationer, men tilbyder kontrasterende funktioner. Fingerprint Gestures tilbyder en unik måde at navigere på ved hjælp af fingeraftrykssensoren. Navigationsbevægelser bruger en pille til at navigere. Fortæl os, hvilken Gesture Navigation-app du ville prøve, eller hvis du har en bedre app, så fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Se Også