Bedste Android TV-launcher til at redesigne Mi Box og Shield TV

Der er ingen mangel på stor tredjeparts launcher-apps til Android. Vi fik Nova, Niagara, Microsoft launcher og meget mere. Native App-launcheren til Android TV er dog meget restriktiv, brugergrænsefladen er rodet og skjuler sidelastede apps som standard. Det er her tredjeparts app-launchere til Android TV virkelig gør en forskel. Vi har fundet nogle gode app-launchere, der ikke kun er nemme at bruge, men også giver dig adgang til den sidelastede app direkte fra startskærmen. Lad os tjekke dem ud. Skal vi?

Bedste Android TV Launcher

1. Sideload Launcher

Det kan du nemt sideload enhver Android-app på dit tv men den oprindelige Android-launcher giver dig ikke mulighed for at se dem. Hvorfor? Nå, det gør det for at sikre, at din oplevelse ikke forringes på en større skærm, og det giver mening, jeg mener, der kan lide en udstrakt version af Instagram eller Chrome. Men der er tidspunkter, hvor du vil sideloade Android-apps på dit tv. For eksempel kan jeg simpelthen installere Smart DNS-proxyen VPN på mit Nvidia Shield ved hjælp af et tommelfinger-drev, og det er let at få adgang til det, når jeg har Sideload Launcher installeret.

Bedste Android TV-launcher til at redesigne Mi Box og Shield TV

For at komme i gang skal du åbne Google Play Butik på dit Android TV, søge efter Sideload Launcher og installere det. Når installationen er afsluttet, skal du gå tilbage til din Android TV-startskærm, du finder Sideload Launcher-ikonet der. Åbn appen, og du finder genveje til alle sidelastede apper på din enhed.

Alternativt kan du gå til Indstillinger> Enhed> Apps> Downloadede apps og rulle gennem listen over apps for at se dine sidelastede apps.

Download Sideload Launcher (gratis)

2. Sideload Channel Launcher 2

Sideload Launcher 2, kan virke som en efterfølger til Sideload launcher. Det kommer dog fra en helt anden udvikler og en betalt app til $ 3. Sideload Channel launcher giver dig mulighed for at tilpasse hver bit af startskærmen. Først og fremmest, når du åbner appen, vil du have en tom skærm, der venter på dig til at tilpasse tapet, appgenveje, kanal, widgets osv.

Bortset fra dette er min mest foretrukne funktion i Sideload Launcher 2, at den lader dig indstille "Launch Sideload Channel Launcher 2 on Boot". På denne måde, hver gang du starter dit Android TV, starter Sideload Channel Launcher 2 som en forsinket opstartsapp. Så selvom det ikke er standard Android TV-launcher, ender du stadig med at bruge det som en. Derudover kan du også oprette webstedsgenveje på hjemmesiden. Derfor i stedet for at gå til webbrowser og indlæser en webside, kan du starte websitet direkte. For eksempel bruger jeg denne funktion til at se PeacockTV webapp gratis over VPN.

Download Sideload Launcher 2 ($ 3)

Bedste Android TV-launcher til at redesigne Mi Box og Shield TV

3. ATV-løfteraket

ATV-launcher er endnu en meget kraftfuld launcher til dit Android TV. I modsætning til Sideload Launcher er denne en komplet udskiftningsapp til startskærmen og kan indstilles som standardstarter. Når du er indstillet som standard, kan du se alle dine tv-apps såvel som sidelastede apps under en startskærm med 5 apps i træk.

ATV-launcher er en af ​​de få launchere, der understøtter widgets som Kalender, Vejr, E-mail osv.

Har du et nyt Android TV, men kan ikke lide udseendet på startskærmen? Skift layout med den bedste Android TV-launcher til dit Android TV.

Det bedste ved ATV er, at det giver dig adgang til de sidelastede apps og spil. ATV understøtter også den skjulte app, selvom du skal opdatere til pro for at aktivere det. ATV kan downloades gratis fra Play Butik.

Download ATV-launcher (gratis)

4. Enkel tv-launcher

Den næste launcher er en minimalistisk launcher, der tilbyder et hurtigt og simpelt layout, der ser fantastisk ud på tv'et. Det inkluderer ikke ekstra muligheder, som du aldrig ville bruge, og fokuserer i stedet på brugeroplevelsen og æstetikken. Du kan vælge en brugerdefineret baggrund eller lade appen vælge en tilfældig baggrund til dig efter hvert interval. Den er udviklet specielt til Android TV og kan derfor bruges med din fjernbetjening. Alle apps er i den nederste halvdel af startskærmen, så du nemt kan navigere og stadig bevare det meste af baggrundens æstetik.

Relateret: 5 bedste filadministratorer til Android TV i 2019

sideload, launc, gratis, kanal, enkel, tsideload, ligesom, tplay, butik, standard, thoscreen, lader, ønsker, komplet, genveje

Simple Box Launcher er et must for alle mennesker, der ønsker en launcher, der er smuk, æstetisk og rodfri. Du kan få det til dit Android TV fra Play Butik til $ 1,99.

Download Simple TV Launcher ($ 1,99)

5. TV-launcher

Dernæst har vi en tv-launcher. Dette er en af ​​de apps, der kræver lidt indsats for at konfigurere alt, men når du først har det, har det potentialet til at køre alt problemfrit. Ligesom andre løfteraketter i denne video er tv-launcheren tilgængelig i Play Butik gratis. Når du har installeret det og indstillet det som standardstarter, får du “Intet” på startskærmen. Du skal vælge de apps, som du vil se på de givne lister som "Foretrukne", Medier, Spil og bruge. Brug plusikonet på startskærmen til at tilføje apps under disse kategorier. Du kan også ændre gitterstørrelsen fra 3 til 6.

Læs: Android TV vs ChromeCast vs Roku vs FireStick vs Apple TV: Hvilken skal du købe?

Bedste Android TV-launcher til at redesigne Mi Box og Shield TV

En anden interessant ting ved denne launcher er, at dette har Mørke temaer understøtter som kan aktiveres ved at gå til Indstillinger> Tema og skifte basistemaet til mørkt. Launcheren understøttes af annoncer, selvom jeg ikke så nogen annonce vises under testingen. Hvis du er fan af at tilpasse din launcher, men alligevel holde det enkelt, så passer TV-launcheren til dig.

Download tv-launcher (gratis)

6. HALauncher

HAL står for håndholdt Android-launcher, hvilket er ret sandt for sit navn, alle de andre launchers på denne liste tillod dig at se de sidelastede apps, men hvis du glemmer dem efter installationen, er der ingen måde at finde ud af, hvilken app der er indfødt Android-baseret og som er sidelastet, fjerner HAL denne forvirring med den kategori, der findes på startskærmen, når du har installeret den. Fanen Håndholdt lader dig kun se håndholdte apps, der er designet til mobile enheder og efterlignes på TV-grænsefladen.

Bedste Android TV-launcher til at redesigne Mi Box og Shield TV

Der er også andre kategorier som "til håndholdt og tv", som lader dig se apps til både håndholdt og tv og "til tv", som kun viser de apps, der kun er lavet til tv. Der er endda en Streaming-fane, så seeren kun kan vælge apps til streaming.

Download HALauncher (gratis)

Bedste Android TV Launcher

Så disse var nogle af de bedste Launcher-apps til Android TV, du kan finde i Play Butik. Listen har en sund blanding af enkle, elegante og funktionelle Launcher-apps. Sideload Launcher er en fantastisk app at have på dit Android TV, fordi de fleste enheder ikke viser de sidelastede apps. HALauncher er det oplagte valg, når du vil kategorisere apps. TV Launcher, der giver dig funktioner som Dark tema og komplet tilpasning af startskærmen. Så hvilken app-launcher bruger du til dit Android TV, så lad os vide det i kommentarerne?

Se Også