Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Åbning af en webside midt om natten er bestemt ikke den bedste oplevelse. Dine nethinder er overvældet af den enorme burst af fotoner, og iris kan kun trække sig så meget sammen. Webbrowsing på mobil eller skal jeg sige, at Chrome er standard for de fleste af os, og jeg savner grundigt den mørke tilstand i mobilbrowseren. Jeg havde besluttet at skifte, men Chrome besluttede at droppe et påskeæg med deres seneste Chrome-opdatering (74), som fik mig til at blive. Du kan nu bruge Chrome-flag for at gøre hele Chrome mørkt og ja, jeg mener hele browseren, app-brugergrænsefladen, websteder og alt. Lad os dykke lige ind.

Læs:Sådan bruges Chrome-udvidelser på Android

Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Den allerførste ting, vi skal gøre, er at opdatere din webbrowser. Gå til Play Butik, og opdater appen. Bare for at være sikker på, kontrollerer vi, om du er på seneste Chrome (74) version.

Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema   Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Gå til Indstillinger i Chrome-appen, og rul ned til bunden, og tryk på Om Chrome. Det skal læse Chrome 74.0.something. Hvis du ikke kan se dette, har jeg nogle dårlige nyheder til dig. Du bliver nødt til at vente på opdateringen til din enhed. Du kan fortsætte, når du kommer til Chrome 74 og nyere.

Der er en hemmelig mørk tilstand på Google Chrome. Ved du, hvordan du aktiverer den på din Chrome? Læs vores guide og aktiver den i få nemme trin.   tilstand, mørk, tdark, læs, flag, browser, bare, ybrowser, google, skriv, tsearch, aktiver, følg, vælg, genstart

Åbn din nyopdaterede krom, accepter alle indstillingerne og log ind med din konto for at synkronisere din historik. Skriv 'krom: // flag'I søgefeltet og hit go på dit tastatur.

Læs:Chrome vs Samsung Internet Browser: Hvilken bør være din Android-browser

Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema   Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Det indlæser en skærm, der læser 'Eksperimenter' med en rød advarsel. Vi vil ignorere advarslen, fordi den for det meste er harmløs, men sommetider kan lade din browser være ubrugelig, men det sker sjældent, stol på mig.

Tryk på søgefeltet øverst på siden og skriv 'mørk' og slå af sted. Den skal vise to søgeresultater.

Der er en hemmelig mørk tilstand på Google Chrome. Ved du, hvordan du aktiverer den på din Chrome? Læs vores guide og aktiver den i få nemme trin.

Vi er nødt til at aktivere begge flag, men følg en sekvens. Hvis det ikke gøres i den rigtige rækkefølge, får du stadig mørke websteder, men får ikke en mulighed for at slå Mørk tilstand til for hele appen. Så vi aktiverer først 'Android Chrome UI mørk tilstand'. Tryk på knappen, der siger 'standard' under den og vælg 'Enabled' fra listen over valgmuligheder, og genstart din browser ved at trykke på knappen i bunden.

tilstand, mørk, tdark, læs, flag, browser, bare, ybrowser, google, skriv, tsearch, aktiver, følg, vælg, genstart  Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Nu aktiverer vi det andet Chrome-flag 'Android webindhold mørk tilstand'. Følg de samme trin, som vi brugte til det forrige Flag og gem ændringerne. Det bliver du nødt til Genstart din browser.

Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema   Der er en hemmelig mørk tilstand på Google Chrome. Ved du, hvordan du aktiverer den på din Chrome? Læs vores guide og aktiver den i få nemme trin.

Nu er din browser klar, for at aktivere den mørke tilstand i hele appen skal du trykke på optionsknappen (() i øverste højre hjørne og vælg 'Indstillinger' fra menuen.

tilstand, mørk, tdark, læs, flag, browser, bare, ybrowser, google, skriv, tsearch, aktiver, følg, vælg, genstart   Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Rul ned og find mørk tilstand under Grundlæggende sektion. Du kan skift knappen på siden for øjeblikkeligt at skifte mellem mørk tilstand og lys tilstand.

Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema   Der er en hemmelig mørk tilstand på Google Chrome. Ved du, hvordan du aktiverer den på din Chrome? Læs vores guide og aktiver den i få nemme trin.

Ligesom jeg sagde før om denne advarsel på siden Flag, behøver du ikke bekymre dig om det. Der er en lille bug i et af disse flag. UI-flag fungerer perfekt, og du kan let skifte, men webindholdsflagget er lidt finicky. Webindholdet er ikke kun mørkt, men farverne er også inverterede. Det ville have været fint, hvis det var begrænset til teksterne, men det inverterer også billederne, hvilket resulterer i en vis grim formatering.

tilstand, mørk, tdark, læs, flag, browser, bare, ybrowser, google, skriv, tsearch, aktiver, følg, vælg, genstart   Android Chrome Browser Understøtter mørkt tema

Sådan får du mørk tilstand i Google Chrome

Dette var en hurtig måde at få den mørke tilstand på Google Chrome. Andre browsere har haft denne funktion i et stykke tid nu. Samsung, Opera, Puffin er nogle af de få, der effektivt indarbejder den mørke tilstand i Android-apps. Jeg testede disse flag et par gange, og jeg fandt den samme fejl hver gang, at hvis du ødelægger sekvensen, bliver den mørke tilstand til brugergrænsefladen ikke aktiveret. Måske vil de fremtidige opdateringer løse dette indtil da holder sig til disse trin og nyder den mørke tilstand. Nå ud, hvis du står over for et problem, mens du aktiverer den mørke tilstand i Google Chrome. Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Læs:Sådan installeres Chrome-browseren på Android TV

Se Også