10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Notch var en trendfunktion på smartphoneskærme i 2018 og blev hilst velkommen med polariserede reaktioner. Du hadede enten hakket eller elskede det, der var ingen mulighed midtvejs. Jeg mener personligt, at hak er okay, og hvis din smartphone har en, skal du få mest muligt ud af det og tilpasse hakområdet, så det passer til din stil. Lad os slå det op med nogle af de bedste apps til hak til at tilpasse din statuslinje, skal vi?

De fleste producenter lader dig skjule hak ved at tilføje en sort bjælke på hver side af hakområdet, hvilket giver dig et mere ensartet udseende. Nogle producenter vil ikke have dig med at snuble med hakket som Nokia, Xiaomi osv. Du kan helt sikkert skjule hakket med apps som Nacho Notch, men lad os snarere lære at bruge det på en kreativ måde.

Læs:Sådan slettes meddelelsen "App bruger batteri"

Bedste Notch Apps til Android

1. Batteriets bar i hak

Notch Battery Bar er en fantastisk måde at bruge rummet omkring hakket på. Det sætter en energistang langs hakets kurver. Appen understøtter næsten alle hakstilarter inklusive tårehak. Det kræver ingen særlig tilladelse undtagen en undtagelse fra batterioptimering. Du kan justere højden og bredden for at centrere batterimåleren. For Android 9-brugere skal du muligvis give særlig adgang til Notch Battery, da OS automatisk dræber enhver proces, der sidder i baggrunden. Du kan gøre dette i batteriindstillinger for Notch Battery for at holde det kørende i baggrunden.

Indstillinger> Batteri> Batterioptimering> Hakbatteri> Optimer ikke

10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Notch Battery er en betalt app, og du kan få den til mindre end en dollar. Hvis du først vil teste appen, skal du installere prøveversionen fra Play Butik.

Installer hakbatteri (gratis)

2. Kantmaske

Edge Mask er en underretningsapp, der tilbyder kantbelysning til din hakede skærm. Denne app fungerer med alle slags hakskærme med undtagelse af tårehak. Jeg fandt et sejt trick, hvor du kanoprette et batman-symbol som lyser op i hakområdet, hver gang du modtager en besked. Dette forvandler det kedelige hak til et sjovere layout. Du kan tilpasse farven og vælge en kombination af to farver til notifikationerne.

10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Edge Mask tilbyder også brugerdefinerede meddelelser, og du kan vælge mellem meddelelser om ripple, bogmærke, Samsung og Apple-stil. Appen er gratis, men har annoncer.

Installer Edge Mask (gratis)

3. Energibjælke

Som jeg nævnte, er Statuslinje en værdifuld fast ejendom, og Energy Bar placerer en slank bjælke på statuslinjen for at indikere batteriniveauet. Energibjælken sidder lige over statusbjælken, og du kan justere tykkelsen og placeringen af ​​bjælken. Selvom Energy Bar ikke angiver batteriprocent i numerik, kan du vælge at have forskellige farver på forskellige niveauer. Appen giver dig mulighed for at vælge en farve til et givet procentniveau. Ligesom hvis du vælger forskellige farver ved hvert fald på 20%, kan du fortælle batteriniveauet bare ved at se på farven på batteribjælken. Du kan også indstille bjælken som separate farver, flettede segmenter og gradient.

Elsker det eller hader det, hakket på din telefon går ingen steder. Hvorfor ikke omfavne det med 8 bedste apps til Notch-området?

Denne app fungerer godt, hvis du har udskæringsskærme med buede kanter som note 9. Hvis din smartphone har et hak og skarpe kanter, kan du bruge den anden variant af appen. Energy Bar er gratis i Play Butik.

Installer Energy Bar (gratis)

4. Muviz

Muviz er en musikvisualiseringsapp, der tilføjer en musikvisualiseringsapparat på statuslinjen eller navigationslinjen. Du kan vælge fra en liste over mest populære visualiserere eller oprette dine egne. Du kan tilpasse form, farve, gradient, størrelse, højde, spredning og gennemsigtighed. Alle dine tilpassede visualiserere gemmes i appen, som kan synkroniseres med din Google-konto.

batteri, energi, gratis, tnotch, tstatus, kant, status, lader, tilpasse, vælg, forskellige, skjul, søjler, indstillinger, vælg

Du kan vælge, hvilke apps der skal afspille visualisereren og lade det køre i fuld skærm. Det kan placeres øverst på statuslinjen og navigationslinjen, og for at være retfærdig ser det godt ud begge veje.

Installer Muviz (gratis)

5. Nacho Notch

Ikke alle kan lide hakket, og nogle producenter lader dig ikke engang skjule hakket. Med Nacho-hak kan du skjule hakket hele systemet. Du kan mørklægge statuslinjen for at skjule området. Det understøtter også afrundede hjørner øverst og nederst for at imødekomme udskæringsskærme. Du kan justere højden og bredden på statuslinjen fra indstillingerne. For at gøre skærmen mere æstetisk tiltalende kan du justere de afrundede hjørner smartphoneens kant.

Læs også:42 OnePlus 6T tip, tricks og skjulte funktioner

10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Nacho Notch er en anstændig app til at skjule hak på din smartphone, hvis din OEM ikke lader dig gøre det indbygget.

Installer Nacho Notch (gratis)

6. Notchr

Udskæringsskærme er mere æstetisk tiltalende, men når du tager et skærmbillede, genererer det det samme boxede skærmbillede med skarpe kanter. Med Notchr kan du oprette skærmbilleder med buede kanter og endda hakket. Det har kun mulighed for en hakstil, og du kan ikke justere højden. Det er nemt at oprette et screenshot, uploade filen fra biblioteket og generere screenshot. Skærmbilledet gemmes automatisk på kamerarullen.

10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Appen er tilgængelig på fransk og engelsk, du kan ændre sproget øverst til højre.

Installer Notchr (gratis)

7. Batterimåler

Når hak optager plads på statuslinjen, bliver ejendomme dyre, og du kan optimere det med batterimåler. Denne app sætter enbatterimåleren lige under hakket. Du kan vælge mellem 15 forskellige stilarter og tilpasse layoutet på hvert tema. Standardpositionen er lige under hakket, men hvis din telefon ikke har et hak, kan du sætte batterimåleren på statuslinjen ved at aktivere overlapningsindstillingerne.

Batterimåler-app> Indstillinger> Statuslinje for overlapning

Elsker det eller hader det, hakket på din telefon går ingen steder. Hvorfor ikke omfavne det med 8 bedste apps til Notch-området?

Du kan ikke justere størrelsen på batterimåleren i den gratis version, men du kan låse op for alle de avancerede funktioner som justere målerposition, skalere, ændre farver, automatisk skjule på fuld skærm osv. For kun $ 2 via køb i appen.

Installer batterimåler (gratis / $ 2)

8. Statuslinje & hak Brugerdefinerede farver og baggrunde

Jeg er sikker på, at du ved, hvordan du tilpasser navigationslinjen på Android, men har du indstillet et andet tapet på statuslinjen? Nå, denne app Statuslinje lader dig gøre det. Du kan tilpasse din statuslinje med brugerdefinerede rammer, farver og forudindstillinger. Vælg en farve, vælg en ramme, og anvend den. Du kan vælge mellem et par forskellige former for bølger og geometriske mønstre. Ikke kun solide farver, du kan endda tilføje en gradient på op til fire farvekombinationer.

batteri, energi, gratis, tnotch, tstatus, kant, status, lader, tilpasse, vælg, forskellige, skjul, søjler, indstillinger, vælg

Samlet set fungerer appen godt, og du kan bruge den til at oprette iøjnefaldende statuslinje uden megen anstrengelse. Appen er gratis og har et par annoncer, som du kan fjerne for $ 2 eller låse alt op for $ 4.

Installer statuslinje (gratis, $ 2)

9. Energiring til Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e har et huldisplay, selvom det er meget bedre end standardhak, tager det stadig plads på din skærm. Ligesom Notch Battery Bar bruger Energy Ring rummet omkring hakket (hulstemplet) til at vise batteriprocenten. Det er lavet af den samme udvikler IJP, som også lavede Energy Bar nævnt ovenfor.

10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Appen kræver særlig tilladelse til at trække over andre apps, som viser batteriprocenten i en subtil belysning. Denne app er eksklusiv for Samsung Galaxy S10e nu, men vi kan forvente en ny opdatering til S10 og S10 + i den nærmeste fremtid. Appen er gratis og indeholder annoncer, du kan fjerne annoncerne ved at købe gennem køb i appen.

Installer Energy Ring (gratis køb i appen)

10. Altid på kanten

Always on Edge er en alt i en app og kan erstatte alle de andre Notification-apps, Always on Display-apps, Edge-belysning og Notch-apps. Jeg kan virkelig godt lide den omfattende indstillingsside i appen, der lader dig tilpasse hvert eneste aspekt af Edge-belysningen.

10 bedste Notch-apps til at tilpasse statuslinjen på Android (2019)

Appen giver dig mulighed for at vælge, hvornår du skal tænde, hvordan du lukker, skærmretning, hastighed osv. Du kan også isolere huldisplayet og indstille appen til at lyse op omkring den. Appen er et godt valg, hvis du vil tilpasse hakområdet, men der er dog en ting at bemærke, du bliver nødt til at give en masse tilladelser til at køre appen uden problemer. Det er gratis i Play Butik.

Installer Always on Edge (gratis, annoncer, køb i appen)

Bedste Notch Apps til din Android

Dette var mine valg til at tilpasse hakket på din smartphone. Nacho hak er en fantastisk app til at fjerne hak, hvis din OEM ikke lader dig gøre det. Energy Bar, Battery Meter, Notch Battery Bar er alle anstændige apps, der viser batteriniveau på statuslinjen eller rundt om hakket. Edge Mask er en underretningsapp, der giver dig en quirky notch light-underretning, og Statuslinje er sandsynligvis min yndlingsapp, da du kan tilpasse din statuslinje med den. Du kan tilpasse den for at holde den subtil eller fed med dens rammer og mønstre. Fortæl os, hvilken app du elsker mest i kommentarerne nedenfor.

Se Også